New summer dress

vintage dress by emmas vintage

En underbart fin, ljusrosa klänning landade i mitt brevinkast i går. Inköpt via Tradera.com. Den kommer bli underbar i sommar när jag ska gå med stor hatt på huvudet, korgväska på handleden och espadrillos på fötterna, ner till stranden.

Translation!
A wonderfully nice, light pink dress landed in my mail box yesterday. Purchased through Tradera.com (Ebay-ish). The summer dress will be wonderful when I’ll go with a big hat on my head, basket bag on the wrist and espadrilles on my feet, down to the beach.

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Så fin kjole! Drømmer om sommer, og å kunne gå med kjole uten strømpebukse på!

  2. Vad härlig färg den hade, och kjolen. Drömsk!

  3. Oi, den var kjempefin! Perfekt, sommerlig svinsekjole!

  4. Å Emma! Nu har jag grämt mig hela vägen från Volang och hit, att det hela gick mig alldeles förbi. Men så är det när man inte läser längre än näsan räcker. Bok i Amerika!! Det är ju banne mig inte klokt så himlens coolt!! Fy fasiken vad ni är grymma! Hurra, hurra!! Kram!
    Och fyllt år har du minsann också gått och gjort, hurra igen!

Kommentera

Stäng meny