My vintage hair style

emmas vintage

Äntligen! Här kommer en film där jag visar hur jag fixar min frisyr varje morgon. Snorrorna, eller looparna som de också kallas, fäster jag med nårnålar. En på framsidan och en på baksidan. Jag sätter dem som ett kryss över varandra så att de “fäster”. Vill du ha fler frisyrtips? Här visar jag exempelvis hur jag gör min rosettfrisyrOch här kan du se alla mina filmer. 

Stort lycka till med frisyrerna!

vintage-hair-style

snurror from emma sundh on Vimeo.

Translation!

Finally! Here is a video where I show how I fix my hair every morning. I attach the “loops” with hair pins. One in front and one in back. I put them as a cross over each other so they don’t slip. Want more hairstyle tips? Here I show for example how I make my bow hair style. And here you can see all my movies.

Good luck with the hairstyles!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. FANTASTISKT! Här ska snurras. Bara luggen ville växa ut i lite snabbare takt också, men den ska nog gå att snurra in också tänker jag. TACK!

 2. Du får det til å se så lett ut! Det blir så fint!
  Hver gang jeg prøver, faller de ned eller blir flate. Jeg tror kanskje jeg trenger litt lenger hår.
  Takk for video, jeg lager bokmerke!

 3. Yeey! Detta är något jag har undrat över länge och jag tycker att det är jättekul att få
  se hur du fixar ditt fina vintage-hår! Toppen!

 4. aha! det är alltså så jag ska göra…tack för tipset! Nu ska jag spana in dina andra filmer. Kram från Ystad

 5. Hvor ser det let ud, når du gør det. Jeg er ikke sikker på, at resultatet vil blive helt lige så fint hos mig, men det skal da prøves. Hvor er du bare smuk 🙂

Kommentera

Stäng meny