Mot Gotland!

Alldeles strax ska jag kila i väg på frukost hos Mini Rodini, för att sedan kuta hem och packa in torpförnödenheter, barn och svärföräldrar i hyrbilen (VI HAR SÅLT BILEN!).
Sedan åker hela gänget över till Gotland för en långhelg på torpet. Jag tänkte plocka de sista päronen, plocka majs och kanske göra fläderbärsmarmelad. Jag har aldrig gjort det förut, så sitter du inne på något bra recept – hojta!

Det blir sista gången vi åker dit för i år. Vi hade hoppats att snickarna skulle vara klara med renoveringen så vi hann se de nya rummen på övervåningen innan vintern, men de nya tillverkningen av de nya fönstrena hade dragit ut på tiden. Men snickarna har lovat att skicka bilder när allt är klart.
Kommer bli mäkta spännande att öppna upp torpet i vår. Nytillverkade fönster på övervåningen, två rum istället för råvind, belysning (!), nya eluttag och kanske till och med nytillverkade ytterdörrar i gammal stil.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Lyllos! Så sotis!! Ha det underbart. Kram!

 2. Är det inte läskigt att ha huset tomt hela vintern? Vi hade hus i småland innan vi sålde det och där hände det ofta att någon brytit sej in och bott i huset på vintern…

 3. Har du någon mood board med bebiskläder (nyfödd) på Pinterest eller liknande? Letar inspiration till en lite mer gammaldags hållbar babystil.

  1. Hej! Inte ännu, men jag kanske kan göra en. Är du ute efter nyproducerat men i gammal stil?
   Kram emma

 4. Hej! Vad härligt med Gotland igen! 🙂 Skulle du inte kunna bjuda på lite mer bilder och tankar från sovrummet?

  Har sett en skymt på instastories vid ngt tillfälle. Vi har liknande upplägg hemma med huvudgavel mot 2 fönster med lite vägg emellan. Men tycker att det är svårt att få till det med sängbord, säggavel och sänglampor på ett snyggt sätt. Lite inspiration vore toppen!

  Kram Hanna

 5. Hej Emma!
  Roligt att det går framåt med huset 😀
  Läste på Elsa Billgrens blogg om hennes amningsstatus. Kan inte du skriva om hur du upplevde (upplever?) amningen med Bodil denna gång? Vet att du hade svårt med det med Majken (precis som jag hade med min första) men vet inte hur det har gått med Bodil 🙂
  Bara om du vill såklart! Inte meningen att klampa in på ditt privatliv <3
  Kram!

Kommentera

Stäng meny