Morgon på torpet

img_0383

Det bästa jag vet just nu är att vakna upp här, i sovrummet på torpet. Lite kall om nästippen, med tjocksockor på fötterna och med lilla Bodil intill mig under duntäcket. Här hör jag ljudet av höstlöv i vinden, får i hagen alldeles utanför och knarr i någon gammal taknock.

img_0507

Den här lilla frisyren med strilande morgonsol på, det är som varm kolasås på vaniljglass för ögonen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Underbart inlägg! Älskar när man verkligen känner en känsla av text och bild ♡

 2. Åh det ser helt ljuvligt ut! Snusa på varm bebis är ett av livets bästa <3

 3. Det låter helt gyllene! Åh! Som kolasås och glass hela inlägget!

 4. Hej! Har aldrig kommenterat förut, trots att jag läst och uppskattat din blogg länge nu. Men måste bara säga NUSSE vilken gullig bebis! Fick lite längt efter när mina barn var så små nu…

  1. Hahaha, åh! Tack för kommentaren! Så uppskattat (inte bara pga innehållet, hehee). KRAM

 5. Hej!
  Tack för en fin blogg. Jag skulle jättegärna läsa mer om era rutiner med två små. Typ hur de sover, äter, hur ni delar upp sysslor. Vore kul att läsa om och få lite tips, typ do’s and dont’s.
  Hej!

 6. Så fantastiskt fint. Ert torp har verkligen gjort min bild av framtidens boende så mycket klarare. Det är ett gammalt hus på Öland jag vill ha. Nära Johans mamma och hans barndomshem, med hallonbuskar runt knuten och dubbeldörr in till huset. Åh.

  1. Åh, det låter som en himla bra plan tycker jag! Stort lycka till!

Kommentera

Stäng meny