Modeveckan i 6 bilder

IMG_9188

Förra veckan var det modevecka i Stockholm. Jag satt egentligen med näsan i en massa deadlines, med lätt gravidillamående, men en dag snurrade upp håret, ålade i mig klänning, borstade av mig illamåendet och lämnade texter på vänt. IMG_9191

Klart en ska traska modeveckan. När jag jobbade på GLAMOUR och Damernas Värld gick jag i stort sett på varenda modevisning, slog upp tält på Berns, intervjuade designers, skrev om alla kollektioner och tittade tills kontaktlinserna ramlade ut. Numera lägger jag allt krut på för året väl valda favoriter. Jag skulle egentligen ha gått på Busnel, men illamåendet hindrade mig. Men …

IMG_9223

Valeries visning såg jag …IMG_9358

… Och Ida Sjöstedt så klart. Den vill en ju bara inte missa. Massor av spets, paljetter och applikationer. Mums!IMG_9363

IMG_9278Regnet strilade ner och jag såg ut som en blöt katt. Efter ett ytterst blygsamt besök på modeveckan for jag hem, frossade i lergigan och tänkte att nästa år. Då!

 

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny