Min semesterpackning: Solskyddsfaktor, glajjor & baddräkt för gravida

SAMARBETE-NYsemester gravid baddräkt boob swedish hasbeens solglasögon gravidkläder Om prick två veckor puttrar vi över till Gotland, till vårt söta, lilla nyinköpta torp.
Där ska vi hänga i väntan på bebis, fixa i trädgården, lata oss i hängmattan och åka på strandutflykter.

Detta packar jag i semesterväskan:

Kiehls solskyddsfaktor för ansiktet (ger en matt finnish och är en favorit sedan länge), Ultra Light Daily UV Defense, SPF 50.
– Solskyddsfaktor för kroppen (ska ju mest hänga i skuggan så klart, är ju en riktig blekfis så jag tar det säkra före det osäkra). Eucerin Sun sensitivity creme-gel, SPF 50.
– Mina nya Swedish Hasbeens!
– Solglasögon från &other stories.
– Vinröd (och svinsnygg) gravidbaddräkt från Boob. Den har axelband, men jag tänkte att jag skulle glida runt med axelbandslöst på stränderna i sommar. Ps. Du vet väl om att du har 20% rabatt på Boobs sortiment till och med i kväll. Skynda, fynda!
– Solpuder från Smashbox.
– Två favoritnaggellack: Chanel Le Vernis “Infidèle” och Essies “Watermelon”.
– “Jag heter inte Miriam” av Majgull Axelsson ska läsas kvällstid, när Majken sover. I väntan på bebis. Sedan blir det nog inte mycket läsa av …
– Min gamla trotjänare till Mauritius-badhandduk. Den hänger alltid med. “From Mauritius with love”. Har aldrig varit där …

Emmasvintage.se i samarbete med Boob. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Som svar på frågan i några blogginlägg bakåt; gotlandsguide ja tack!

  1. Då kommer det i veckan!

 2. Är du inte rädd att komma igång på båten? Det är kanske bara 3 timmar, men att börja få värkar mitt ute i havet låter ganska stressigt!

  1. Hej! Njaaa, med tanke på att jag fick mina första värkar två dagar innan Majken kom ut så känner jag mig ganska lugn.
   Men nu när du säger det =/

 3. Hej! Tack för härligt inspirerande bloggande! Jag sitter hemma i bebisbubblan med en alldeles färsk bebis på armen . Jag undrar hur baddräkten är i storleken? Jag är vanligtvis en “stor small” på väg mot medium och nu med några extra mamma-kilo börjar det väl snarare luta åt medium, eller är mammakilona inräknade ?

  1. Hej Sofia poch grattis till bebisen. Jag skulle gå på en M om jag vore du. Jag är också en stor small och min M-baddräkt passar utmärkt.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny