Min nya kamera

kamera emmas vintage

Jag har en ny kärlek – en kamera.
Den är helt fantastisk.
Min gamla skraltiga Canon-kamera, som jag har använt varje dag i nära 4 år,  fick nog. Vägrade hänga med på ytterligare skvalp i min väska, på härjiga fester, på långa resor och på vardagsgalej. Den började kärva och må dåligt, så det var helt enkelt dags för mig att uppdatera min utrustning. Min nya kärlek är en Canon 5D Mark II. En underbar kamera som jag köpte efter tips från Silversagan.
Den här kameran kan jag växa med. Leva med. Länge.
Bilderna blir helt fantastiska – otroligt djup och skärpa. Detta kommer bli så bra.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Åh vad roligt, grattis! Har själv siktet inställt på 5d Mark III (uppföljaren till din) men behöver spara lite till innan jag har råd med den.

  1. Köp den begagnad vettja – det gjorde jag!

   1. Bra tips att köpa Canon 5d Mark II begagnad. Men att köpa 5d Mark III begagnad är nog både svårt och inte så lönsamt att köpa än. (om det ens går att hitta någon begagnad) Den kom nämligen ut i år! =)

    1. Haha, ja, helt klart.

 2. Har inte sett det förrän nu, men vad himla fint du gjort i högerspalten! Älskar upplägget att ha kategorierna med en bild sådär. Och fin färg på “posta kommentar”-knappen när man skriver kommentar har du med, hemtrevligt! Önskar en liten gilla-knapp också, en som inte är kopplad till en facebook eller så, för ibland (läs ofta, hehe) sitter jag och smygläser på jobbet och då passar det sig inte att facebook-gilla ett blogginlägg (nu har jag aldrig testat, men det är det jag gissar att den där like-knappen med facebook-loggan gör, liksom kopplar ihop min facebook till blogginlägget jag gillar?). Så en enkel gilla-knapp/hjärta eller liknande är det enda jag saknar. Vill visa när jag gillar grejer, men har inte alltid något att säga i en kommentar.

 3. Fint som snus!
  Ska bli spännande att få följa din vackra värld med kameran.

Kommentera

Stäng meny