Min födelsedag

Förra onsdagen fyllde jag år. 37 bast. Varje år kommer födelsedagen lite av en chock, efter jäktiga januari.
Kanske är det för att jag för andra året i rad skriver bok i januari. Hmm, maybe.

Jag blev väckt av John, Majken och Bodil som sjöng med frukostbricka i handen. Croissant som sig bör. Och barnen hade byggt ett hus till mig i lego. Vi åt frukost, John lämnade barnen på förskolan och jag började dagen med från-sängen-jobb. Sedan dammade jag av dagen, klädde på mig och gjorde mig redo för födelsedag.

Förmiddagen spenderades hemma. Med en gnutta klädångest. Fy tusan alltså. Vissa dagar är det bara skav, och allt känns bara konstigt. Just precis så var denna dag.

Ja, ni ser ju, hahaha. Tror att det var förklädd åldersångest som provade ängslighetskostymen. Ingen outfit jag brukar ta på mig om en säger, men tydligen var det dags för det i dag.
Jag vill inte vara en person som bryr mig, men ibland ser jag bara fel, ålders häng och trötthet. Det är väl högst mänskligt, men jag hade gärna vältrat runt i de där känslorna en annan dag. Inte på min alldeles egna födelsedag.  Kanske var det just därför, känslorna såg sin chans. En lucka.
Vissa dagar är en rustad att bära diskokulor och regnbågar, andra dagar ville en bara försvinna i smogg.

Den här dagen ville jag bära en regnbåge, men var rustad för dimma.

Stökade hemma, blev bjuden av hämtats-lunch av John som också jobbade hemifrån.

Sedan svidade jag om till min häst/vinter-uniform (kofta och pennkjol), piffade med ett halsband och så …

Gosade hejdå här innan jag begav min in til stan.

Där väntade nämligen pressvisning för Cupboards & goods – ett nytt köksföretag där Johanna Bradford är delägare. Så spännande, eftersom ett återkommande ord var hållbarhet. Då kommer jag som ett skott.

Handgjorda, svenskproducerade kök tänkta att hålla en evighet. Både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Så fint!
100% dålig bild här, men jaja. Så blir det ibland.

Hoppas innerligt att fler tänker hållbarhet i sina köksrenoveringar. Och (så klart) inte byter ut fullt fungerade kök, men om behovet verkligen finns av ett nytt kök: att en väljer ett som står sig över tid.

Gillade också sättet en planerade köket på – med minivarianter av kökmodulerna. Som att möblera ett dockhus!
Efter pressvisning, ett möte och några ärenden så mötte jag upp John inne i stan.

Han hade kirrat barnvakt och bjudit in ett helt hav kompisar på restaurang. Bästa personen!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny