Metargatan, basker på sned och kattjakt

Området där jag har mitt nya kontor – uppe bland snirkliga metargator och 1920-talshus –  är kanske den bästa vardagskryddan just nu. Det är så vackert att ögonen ploppar ut. Särskilt nu, när löven ändrar färg och det är som att gå över bladguld vareviga dag.

En riktigt sådan där fin hösteftermiddag tog jag och Emily paus ifrån allt laptopkgnapprande och gav oss ut med kamrorna i högsta hugg.
Så lyxigt att dela vardag med någon som älskar vackra vyer lika mycket som jag. 

Runt hörnet från vårt kontor ligger en gömd trädgård med ett vackert hus …

Jag kikade in genom staketspjälorna och dreglade lite. 

Emily tog en bild på mig i full höstmundering. Ljuslila basker från Vintagefabriken, blå ullkappa från Zara, halsduk från H&M, gammal kofta från H&M, kjol från Beyond retro, strumpbyxor från Lindex och skor från Rieker

Jag är så glad över det här.
Kontoret, vyerna, sällskapet och att få ta en cykeltur in till Söder varje dag. Dock ej hem, för det är alltid motvind till Midsommarkransen.

Tänker alltid på Tove Janssons “Vad hände sedan” (du vet, den där boken med hål i) när jag ser den där porten. En har ju ingen aning om vad som döljer dig på andra sidan. Filifjonkor och hattifnattar.

Eller en Emily Dahl!

Det här är mina kontorsskor. Inneskor … som jag hade glömt att ta av mig. Fail.

Efter att ha sparkat löv, tittat på varenda husfasader och fyllt kameran med höst så var det dags att gå in och jobba igen. Men först en outfitbild i spegeln med baskern på sned.

Det här är min vy från mitt kontor.

Och här är jag på mitt tomma kontor. Längtar tills jag får tid att inreda det! Nästa vecka, efter föredraget på Nordiska, DÅ!

Det bästa med det här kontoret? Alla katter! Det här är min favorit.
Emily brukar ta bilder på nya katter som hon hittar och skicka dem till mig. Det är en sann kollega det.
<3

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. En snowshoe! Som får gå ute! Jösses :O

  2. Den kissen var så fin. Gärna fler bilder på katter. Snart försvinner dom väll in i värmen när vintern kommer den långa. Kram.

Kommentera

Stäng meny