Merry vintage christmas

christmas by emmas vintage

Längtar.
Längtar till frasig, knastrande snö, hemlighetsfulla pysselpaket under granen, doften av granris och tändstickor. Längtar till prinskorvar och vegetarisk jansson. Pappas hembakta bröd och Karl Bertil Jonsson. Till när hela familjen försvinner upp på sina rum för att skapa rim-magi. Alltid i sista sekund, en timme innan paketutdelning. Gärna med en tupplur emellan.

Det är 54 dagar kvar till julafton. Och redan nu kan du hitta en bit av min jul i nya numret av specialutgåvan Amelia Jul. Tillsammans med Volang-Linda och Vintageprylar-Louise (Vintagefabriken-trion) har jag pysslat ihop en vintageinspirerad jul.
Hela reportaget är fotograferat av Jessica Silversaga (men bilderna du ser här är så klart mina) i mitt barndomshem i Värmland. Det ni!
Tänkte ge er en liten tjuvkik nedan. Fler bilder och instruktioner hur du gör alla pyssel kan du så klart läsa i Amelia Jul – ute nu!

Spring å köp!

vintage christmas by emmas vintage

christmas by emmas vintage

christmas by emmas vintage

christmas by emmas vintage

christmas by emmas vintage

christmas by emmas vintagechristmas by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Åh, fint och inspirerande! 😀

  2. Ibland så önskar jag att man fick fira flera jular så att man kan få ha alla olika stilar. Det här var verkligen jättefint! Älskar de små klassiska flugsvamparna.

  3. Åh juuuuuul! Fasligt vad tiden går fort, har inte hunnit besöka er en enda gång än. Ska absolut försöka göra det innan det är dags för julgran och hemliga paket. En riktigt skön höst till fabriken!

Kommentera

Stäng meny