Mellan bloggraderna

Hej på er!
Jag tänkte visa vad jag pysslat med den senaste tiden – mellan bloggraderna. Jag försöker ju hålla er a jour, men ibland glömmer jag bort eftersom mitt liv är lite som en centrifug. Det har hänt en rätt stor, FANTASTISK GREJ som jag längtar efter att berätta. Men tyvärr måste jag hålla på den ett tag till, även om jag VILL ösa ur mig NU, NU, NU!

Däremot har det skett en hel massa annat mellan bloggraderna, som jag KAN berätta om.  Förutom att mitt namn har svischat förbi i en debattartikel tillsammans med WWF, Naturskyddsföreningen och Föräldravrålet på SVT.se, så har min nuna prytt omslaget av Gröna draken och synts i allt från Metro till Expressen med anledning av Klimatklubben. Jag har varit i Riksdagen två gånger för att sätta klimatet på agendan …

… jag har blivit intervjuad av Tink och fotograferad av Cecilia Magnusson

  

… tillsammans med en fantastisk medlem av Klimatklubben, Brita, har jag rattat igång #klimatklubbensjulkalender, som sedan underbara Hanna Wendelbo illustrerade så fint.
Så glad över att det är så många som vill bidra till klimatet!
Du hakar väl på va?

Med anledning av årets julklapp (det återvunna plagget!) gjorde Dagens Nyheter en stor intervju med mig  som syntes i söndagens tidning.

Och i dag gästade jag Slow fashion-podden minsann och ska alldeles strax pipa i väg till klimatpanel med Svenska freds.
Även om allt detta så klart tar en massa tid från mitt vanliga jobb, så kan jag liksom inte säga nej. För det är så fantastiskt kul. Det händer så fasligt mycket nu, och fort går det!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Älskar din vändning i introt. Så klockrent! Och grattis till all framgång!

Kommentera

Stäng meny