Marint med Majken i magen

Marin-dukning-Foto-Emily-Dahl-6

I varmaste augusti, precis när magen började puta, gjorde jag och Emily Dahl ett jobb tillsammans i Vinterviken. En dukning i marin skärgårdstil, med massa pyssel och smarta återbrukstips.

Resultatet, och massor av fina bilder som Emily har tagit, finns att se i Amelia Sommar som just nu finns ute i butik.

Marin-dukning-Foto-Emily-Dahl-1

De här bilderna betyder så mycket för mig. Vi hade planerat jobbet under sommaren och jag minns att jag tänkte att “när vi plåtar det där jobbet, då vet jag”. Då vet jag om det där barnet vill stanna kvar i min mage.
Just där och då, någonstans i en kittlandet tanke om att våga tro, när förtvivlande oro gick över i nästan-inte-lika-förtvilande-oro (det var i detta snäva spann jag befann mig under första delen av graviditeten) som jag pustade ut. En aning. Jag hade precis passerat det magiska vecka 12 i graviditeten och jag vågade sakta hoppas att mars 2015 skulle bli den lyckligaste månaden i mitt liv, och inte den sorgligaste. Och nog blev den lycklig alltid.
Tänk att det ligger en mini-Majken där i magen!? En kan ju få svindel för mindre.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. gud vad somrigt och härligt, sån dröm!

  2. Alltså färgerna i bilderna, fantastiskt fina! Och fint att ha den härliga känslan sparad i bilder också 🙂

  3. Hei Emma! Jeg har et ønskeinnlegg om leiligheten deres. For hvordan har dere løst leiligheten deres nå som dere bor tre der? Vi skal gjøre det samme og jeg leter Internett opp og ned etter gode tips til hvordan det skal løses. Hva har dere gjort med oppbevaring? Hvor mye har dere ryddet bort av ting? Gleder meg til å høre mer om det! Tusen takk for en fantastisk blogg ❤️

Kommentera

Stäng meny