#manupforclimate

John barn emmasundh.com

Hörrni, i dag är det inte bara supermegaviktiga #whitemonday utan även internationella mansdagen. Det firar jag och @klimatklubben.se med att uppmärksamma kampanjen #manupforclimate <3

Vad är #Manupforclimate?
#Manupforclimate är en kampanj som handlar om att få män med klimathjärtat på rätt ställe att gå i bräschen för klimatet.
Män (inte alla så klart) är – har det visat sig – lite svårflörtade när det gäller att engagera sig kring klimatet. Klimatengagemanget ligger närmast till hands för kvinnor (källa WWF, Konsumentverket och Klimatklubbens medlemsstatistisk), men genom #manupforclimate vill vi bli motbevisade.

Hur går det till?
Vill du som man delta i #Manupforclimate-kampanjen så gör du så här: Du lägger upp 3 personliga klimatlöften som du har inför kommande år i ditt flöde (Instagram, twitter eller i dina egna kanaler). Du sätter ribban själv. Det kan vara allt från att prata mer om klimatet med dina polare, skippa onödiga takeaway-muggen, minska ditt flygande eller äta mer klimatsmart. Lägg gärna upp dina löften tillsammans med en bild på dig själv. Du avslutar med att utmana minst en annan man att #Manupforclimate (som i sin tur berättar om sina 3 klimatlöften och utmanar ytterligare en man att göra samma sak). Tanken och målet är att sprida klimatet i flödet!
Lätt som en plätt!

Tipsa män med klimathjärtat på rätt ställe att gå i bräschen för klimatet!
Heja!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny