Måndag.

God morgon!
Eller ja, klockan är snart tolv.
Nu är jag tillbaka på benen – frisk – efter världens mest utmattande tvåveckorperiod av sjukdomsstafett. Jag har missat så mycket skoj, så nu ska jag fulla hela veckan med härligt. Häng med på en vecka så här i förhand …

måndag. Jag och min kompis Fatima leker kontor tillsammans i dag. Så lyxigt att ha kompisar på jobbet! Vi har laddat med kaffe och croissanter, laptops och babbel. Snart kommer även min andra kompis Frida och henne lilla nyfödda för lite lunch. Efter jobbet blir det AW, sedan hem för middag och ikväll ska jag på möte med trägårdsgruppen i min bostadsrättsförening. Vin och babbel. Så kul!

tisdag. Pressfrukost hos Lindex på morgonkvisten, sedan ska jag plocka grejer till en plåtning. Tror jag ska jobba lite hemifrån på dagen, svara på lite frågor (Q&A) och plåta lite bilder inför ett samarbete. På kvällen ska jag på glöggmingel på Junibacken med hela familjen. SÅ PEPPAD!

onsdag. Elsa kommer förbi mitt kontor på spånmöte. Så roligt! På kvällen kommer P1 hem till mig för att göra ett reportage om trångboddhet. Länkar när reportaget finns live.

torsdag. På morgonen piper jag i väg på pressvisning hos IKEA och på kvällen ska jag och John på dejt! Wiiii!

fredag. Andra delen av köksrenoveringen kommer upp på bloggen och så ska jag plåta ett härligt advents- och juljobb.

lördag. HELT oplanerad lördag. Kanske det bästa som finns.

söndag. Barnkalas-söndag!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ser så skönt ut med kombinationen roliga grejer mitt i veckan för att sedan bli en helt oplanerad lördag!

    1. Mitt bästa!

Kommentera

Stäng meny