Måndag, flyttkartonger och en ny accessoar?

Trött hej från kontoret!
Det här med vintertid hörrni. Kan vi prata om det? Ska det verkligen vara nödvändigt? Kidsen vaknade prick fem i morse och tyckte att det var läge att stiga upp. Och i vanlig piff-anda var jag tvungen att dra på mig något festblås-aktigt för att klä bort allt det trötta.
Ju tröttare och slitnare, desto mer piffad.

Så här står jag nu. Bland flyttkartonger och lejongula fåtöljer i mitt tomma kontor. Iklädd mitt senaste klännings-köp!
Den här underbara blågröna klänningen har tidigare tillhör min frisör Sarah Wings extramormor Gertrude. Och Sarah, med sitt saxvassa ögonmått, tippade på att den här klänningen (och en till) skulle passa mig. Så jag köpte den på stört efter en mejlkonversation med hennes släkting. Visst sitter som fastsydd på mig. Lyckan!

Klänningen matchar så himla bra med min fåtölj att jag funderar på om den ska bli en del av min outfit. Den har ju ändå hjul …
Tyvärr är det uppförsbacke till Midsommarkransen, så det skulle bli lite väl mycket hasande. Men hade det varit nedförsbacke, så hade fransarna svischat i vinden – och jag med den!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fast det är ju sommartiden som ska avskaffas i så fall. Vintertid är det som stämmer med soltiden.

Kommentera

Stäng meny