Måla om sovrum – från vitt till rosa (del 3)

I samarbete med Beckers färg

God morgon!
Som jag har längtat efter den här extra festliga fredagen då jag ÄNTLIGEN ska visa upp hur mitt sovrum blev efter ommålningen.
Från vitt och fräscht till ombonat, personligt, 1920-taligt och flott rosa.

Nu ska jag bara hitta ett perfekt sängbord i mörk valnöt, hänga upp tavlor och sedan är sovrummet komplett min dröm. Och kanske slipa golven till sommaren, ja, ni ser ju, jag blir ju aldrig klar med projekten …

Nåväl. Här kan du se sista delen (och nu mitt sovrum blev!). 

OBS! Efter att du målat: Torka av penslarna med papper till du fått av färgen, tvätta bort det sista av färgen genom att doppa dem i ett kärl med vatten. Vattnet kan du därefter hälla i en pantflaska och lämna in till en miljöstation. Färg får aldrig aldrig spolas ner i vasken.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Så ska det se ut Emma! Wow så tjusigt, får lust att stryka färg på alla rummens väggar där hemma. Du tokinspirerar med dina vackra bilder och intelligenta kommentarer. Heja, heja!
  /Dalkullan Sonja

 2. Så fint! Du ska inte bara måla om sängbordet då? Tänker att marmorskivan skulle vara fin till ett mörkare underrede.

  1. Tanken har slagit mig! Vi får se hur jag gör =)

  1. Hej! Hahaha, så himla roligt!

 3. Åh, så fin spegelbricka! Loppisfynd?
  Vill gärna se en bild på den om möjligt!

  1. Yes, den har jag köpt på stadsmissionen. Kan absolut ta en närmare bild! Kram Emma

Kommentera

Stäng meny