Måla om sovrum – från vitt till rosa (del 2)

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

Då var det dags för andra delen i följetången Måla om sovrum – från vitt till rosa. Första avsnittet kan du se här: Måla om sovrum – från vitt till rosa (del 1)

I första avsnittet kunde ni se fröken fräken (spana in min sommarfräken – MITT PÅ NÄSAN!) snickelisnacka nyanser med bruten arm och med morfin under rocken. Notera här min lilaröda vänsterarm som jag försöker hålla på ett naturligt sätt.
Optimala förhållanden att göra bloggsamarbeten på, hehehe.


Thank gaaaad att Emily kunde hjälpa mig att filma hela projektet. Hade blivit en intressant dokufeeling annars. 

Så här såg mitt sovrum ut innan …

Och här har vi Emily. Min räddare i nöden.
Så. Låt oss kika in del två. Älskar för övrigt min sammanbitna min på tittbilden där, hehehe.

Ps. Du har väl inte missat att du kan vinna presentkort värde 2000 kronor från Beckers färg via min instagram! Spana in vettja!

OBS! Efter att du målat: Torka av penslarna med papper till du fått av färgen, tvätta bort det sista av färgen genom att doppa dem i ett kärl med vatten. Vattnet kan du därefter hälla i en pantflaska och lämna in till en miljöstation. Färg får aldrig aldrig spolas ner i vasken.

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Superfint!! Syns att du har ont i armen din stackaren!! Lider med dig när man vet hur ont du hade!

    Åh jag skulle vilja att du kom hem till oss och stylade till vårt hem samt gav tips 🙂 !! Du har fantastisk smak!!

    Kram

    1. Men åh, vad gullig du är!!!!
      Kram

Kommentera

Stäng meny