Måla om sovrum – från vitt till rosa (del 1)

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

I somras målade jag äntligen om mitt kritvita sovrum. Kanske den bästa förändring jag gjort i den här lägenheten. Tänk vad lite ny kulör kan göra!
De vita väggarna målade jag istället i en ombonad, smutsrosa nyans som känns lite 1920-tal.

Hela målningsprocessen har så klart dokumenterats och nu ska ni få se första delen i följetången operation rosa sovrum.

Vi kan väl säga att det gått troll i det här projektet. Dagen innan jag målade om (och det här filmades) så bröt jag armen så i klippet nedan går jag på morfin och kan inte röra vänsterarmen. Syns inte nämnvärt här, men det var nog underhållande för den som har redigerat klippen. Och i kommande delar kan ni följa en enarmad målare minsann. Bör ej missas!
Så, let’s kolla. Först är det ju det där med att välja nyans …

OBS! Efter att du målat: Torka av penslarna med papper till du fått av färgen, tvätta bort det sista av färgen genom att doppa dem i ett kärl med vatten. Vattnet kan du därefter hälla i en pantflaska och lämna in till en miljöstation. Färg får aldrig aldrig spolas ner i vasken.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilka fina tavlor över sängen! Har du något tips på var man ska leta efter prints och posters med vintagekänsla? Tycker det är svårt att hitta..

    1. Hej! Ja, kolla på Myrorna eller andra secondhandbutiker. Kika bland tavlorna, men ta öven en titt bland gamla notblad. Där finns hur mycket fina motiv som helst. Rama in en gammal ram och tadaaaa!
      Kram emma

Kommentera

Stäng meny