Måla kök från vitt till grått – det färdiga resultatet (del 3)

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

Halloj!
Då var det dags att spana in slutresultat i köket.
Det kala, kalla köket har fått en mjuk, grå nyans. Väggarna är målade i Beckers “Havstulpan” och köksluckorna i den mörkare nyansen, “Knop”:

En steg-för-steg hur jag målade köksluckorna kommer i nästa vecka tänkte jag.
Så, let’s kika på filmen.

 

OBS! Efter att du målat: Torka av penslarna med papper till du fått av färgen, tvätta bort det sista av färgen genom att doppa dem i ett kärl med vatten. Vattnet kan du därefter hälla i en pantflaska och lämna in till en miljöstation. Färg får aldrig aldrig spolas ner i vasken.

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hej Emma!

    Jag frågade dig för många månader sedan var jag kunde sälja min farmor och farfars kläder. Du tipsade om Vintagefabriken och jag vill bara säga: stort tack, du var till stor hjälp! Jag var där för en vecka sedan med kläderna och de var så vänliga och tog emot trots att de egentligen inte gör det. Hela min släkt är så glad att någon annan får glädje av kläderna. Känns extra fint såhär i juletider när jag saknar dem lite extra, då jag firade alla mina barndoms jular hemma hos dem.

    1. Men vad roligt! Och vad kul att de kommer till ett nytt, kärleksfullt hem.
      Kram emma

  2. Ditt kök är såå fint. Åh, hurra! Jag är så sugen på att måla om våra luckor, en tutorial i hur en gör är precis vad jag behöver. ‍✨

Kommentera

Stäng meny