Måla kök – från vitt till grått (del 2)

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

Fredag!
Det betyder numera måla-om-film på bloggen!
Då har vi kommit till den andra och nästsista delen i köks-makeovern. Här kan du se hur köket såg ut innan, och i denna andra delen sätter jag i gång med målandet.

Processen till att komma fram till rätt nyans såg ut så här. Massor av testrutor med olika kulörter av grått och gråblått.

Och i varmaste juli stod jag i shorts, blus och en bruten-arm-fixad frisyr och målade om köket i nyansen Havstulpan. Köksluckorna målades i en mörkare nyans, nämligen Knop.

Här är en glimt av den slutgiltiga nyansen!
Det gick faktiskt förvånansvärt lätt att måla med vänsterhanden, men när jag målat hela sovrummet och kommit halvvägs i köket så ringde jag in några vänner (tack Lisa och Max!) som hjälpte mig att fixa klart det sista.

 

OBS! Efter att du målat: Torka av penslarna med papper till du fått av färgen, tvätta bort det sista av färgen genom att doppa dem i ett kärl med vatten. Vattnet kan du därefter hälla i en pantflaska och lämna in till en miljöstation. Färg får aldrig aldrig spolas ner i vasken.

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Alltså stackars dig!! När man vet att din vänster arm är bruten så lider man verkligen med dig!!

  1. Hahaha, ja, den jädra brutna armen alltså. Förresten, jag har mejlat dig på Instagram =)

   1. Åh då måste jag kolla!! Det har jag helt missat 🙂

   2. Nu har jag tittat men det finns inget meddelande från dig på Insta..så jag skickade ett till dig 🙂

 2. Glömde säga att det blir väldigt fint :-)!!
  KRAM

Kommentera

Stäng meny