Måla kök – från vitt till grått (del 1)

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

Mitt rosa sovrum står klart (vill ni gå in i sovrummet så har jag lagt upp en film på Instagram (se mitt instagramflöde längst ner på bloggen) och jag är så himla nöjd ska no veta. Mer puderrosa åt folket!

Nu är det dags att kika på omgörningen av mitt vita, kala och kalla kök.
Ända sedan vi flyttade in här i Midsommarkransen för en herrans massa år sedan har vi tänkt måla om köket. Inte minst för att vårt kök i vår förra lägenhet var grönt och som jag älskade det där gröna, varma och välkomnande köket.

Så målat skulle det bli. Köksluckorna började sakta ge med sig, bli fulla av märken och skador. Och väggarna likaså. Dags att fräscha opp!
Just precis så började operation måla om köket.
Hur vi valde nyans då?
Joserrni, nu kan ni se den första delen (av tre) här nedan. Ett avsnitt av morfin-skratt och bruten arm. Och lite kulörval.
Allt en behöver en fredag.

OBS! Efter att du målat: Torka av penslarna med papper till du fått av färgen, tvätta bort det sista av färgen genom att doppa dem i ett kärl med vatten. Vattnet kan du därefter hälla i en pantflaska och lämna in till en miljöstation. Färg får aldrig aldrig spolas ner i vasken.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Även att jag precis målat åttio jäkla kvadratmeter i vår nya lägenhet (pga alla rum var i så dåligt skick när hyresvärden gav oss nycklarna att vi fick färg till både tak och väggar för samtliga rum) och egentligen är sjukt trött på det, blir jag SÅ SUGEN när jag ser detta! Tror olika gråa nyanser kommer bli så fint, och ser verkligen fram emot att följa processen!

    1. GÖRT! Blir nyfiken på att se resultatet på din blogg sen =)
      KRAM emma

Kommentera

Stäng meny