Makeover av mitt kontor – del 2

– i samarbete med Beckers färg

Mitt lilla kontor på Metargatan i Stockholm var som en vit, nött och ganska trasig målarduk när jag flyttade in. Hundra hål i tak och vägg och ett stort behov av lite omtanke.

Förra veckan fick ni se det första avsnittet av makeover-miniserien som jag och Emily Dahl har sladdat ihop!
Och nu är det dags för det andra avsnittet där jag ger mig på att måla väggar i favoritnyansen Puderrosa 673. Dessutom målar jag ett gammalt vattenelement i läckra nyansen Kummin 644!
Klart att elementet ska synas!

SJÄLVKLART använde jag en av alla miljömärkta färger som finns på marknaden, denna gång Svanenmärkt produkt från Beckers nya serie Living. Det är GIVET för mig att använda miljömärkt färg.


VIKTIGT!

Även om färgen som du använder är miljömärkt så ska den ALDRIG hällas ut i avloppet. Istället för att tvätta penslar i kranen (du får en alltså INTE tvätta penslar i vasken), så målar du ut den sista färgen ur penseln och torkar den därefter med lite papper. Rengör sedan penseln i en behållare (till exempel en burk) som du tar med till miljöstationen. ALLA färgrester ska lämnas till miljöstationen, de ska inte ur i våra vatten!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Jag kollade igenom gamla inlägg på din blogg och hittade ett från 2015 där du lagt upp bilder på en spjälsäng och bredvid den stod en helt fantastisk golvlampa.. Tror det var två eller tre lampor på samma fot i olika färger. Vet du vilken lampa jag syftar på? Jag skulle så gärna vilja veta var den är ifrån.

  2. Varför målar du inte med äggoljetempera och linoljefärg?

  3. Varför använder du inte äggoljetempera och linoljefärg?

    1. Denna gång blev det Svanen-märkt färg från Beckers. På torpet är det all in linoljefärg.

Kommentera

Stäng meny