Majkens första fest!

IMG_3941

Jag har ju helt glömt bort att visa vår kalaspremiär! Det var valborgsmässoafton, vi packade vagnen med blöjor, skumpa, bebis, grillklara grönsaker och partypepp.
Och så gav vi oss i väg.
IMG_3940

Majken låg i vagnen och hade precis upptäckt det här med att le. IMG_3951

Satte på mig solglasögon och så skumpade vi i väg mot Hornstull. IMG_3979

Fullastade. IMG_3988

Vid sju-snåret var vi framme hos Lisa och Per som bor högt uppe vid Söders takåsar.

IMG_4010

… Med de här som sällskap. IMG_3746-Recovered

Majken var partyklädd, med en världsfin rävskallra som hon fått av vännen CarroIMG_3991

Majken hängde runt hos alla på kalaset. Testade Emelies famn, sedan MicksLisasEriksHelenas, och så vidare och så vidare. IMG_4011

Det grillades på balkongen! Sedan satte vi oss för att äta här. IMG_4018

Hunden Sickan låg nedanför bordet och väntade på gos. IMG_4066När mörkret hade fallit korkade vi upp en flaska skumpa som legat i vår kyl i evigheter. Så skålade vi för Majken och allt annat bra som vi kunde komma på. Vid 01-snåret sov Majken och hennes arma föräldrar började kippa med ögonen. Så då åkte vi hem genom ett välborgsmässopepp i tunnelbanan.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Mysigt!

  2. Hej Emma! Grattis till Majken ännu en gång. Här kommer en liten fråga. Hur ska man hantera negativa människor? Har en vän. Otroligt rolig när vi träffades men det har bara gått utför. Nu beter hon sig som en ung kvinna mitt i puberteten. Korta svar, konstiga blickar, lång utläggningar om varför saker aldrig är bra. Och jag har alltid varit positiv, försökt i alla fall. Det är något jag är uppväxt med. Att se det från den ljusa sidan. Men jag står inte ut. Hur har du hanterat vänner som är negativa?

  3. Åh, vad lik John hon är på bilden när hon är i din kompis famn! Tycker att hon är väldigt lik dig annars, men på just den bilden var hon väldigt lik John. Så himla fin är hon!

Kommentera

Stäng meny