Madicken och Lisabeth

De här två alltså. Precis som Madicken och Lisabeth. Är som lång och lerhalm ena stunden och i nästa brottas de som om det vore VM i MMA, gastar och skriker “dumma”. Den ena agerar lillgammal (och använder våra fraser “nu blir det ingen glass för dig”) och den andra letar upp bus och hyss – obrydd om allt.
Inte så konstigt att de ryker ihop så klart. Vi har ändå hängt ihop i sju veckor snart. Medicinen för de där gast-å-gorm-härjdagarna är …  besök. Nytt folk! Goda vänner! Kommande dag är de omstartade och uppskattar varandras sällskap igen.
Den här veckan ska vi få just besök! Våra kompisar Amanda, Martin och Diana kommer hit och på torsdag kommer mina föräldrar! Ska bli ljuvligt.

Hoppas innerligt att de kommer att bli oskiljaktiga i framtiden. När det gormas och MMA:s ska jag titta tillbaka på den här bilden. När de hoppat upp på grannens staket efter att de fått syn på en katt. Madicken och Lisabeth.

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Måste säga att något jag uppskattar är att du så pass sällan har med dina ungar på bloggen. Respekt! Många låter sina ungar vara med i reklam , samt skriver mycket, mycket privat om allt från avvänjning till pottbesök och visar upp väldigt intima bilder på sina små. Jag har alltid funnit detta användande av sina barn i kommersiellt syfte (sk reklamsamarbeten eller vad det nu heter) och att skriva mycket om dem och visa upp dem ständigt och jämt som något ytterst obehagligt och faktiskt sorgligt när vuxna människor inte värnar om vare sig sin egen eller sina barns integritet. Gillar att man bara ser “Madicken och Lisabet” på ryggen, på lite avstånd. Minns själv hur det är att växa upp som pseudotvilling med mina syrror. Visst rök vi ihop ibland men himmel vad mycket härligt och roligt vi hade (och har än i denna dag efter 35 år). Finns ingen som kan reta en som ens syrra och ingen som känner en som ens syrra och ingen som kan säga en sanningen som ens syrra eller peppa en som ens syrra, ingen som en dag kommer att finnas där som ens syrra. Lärdomar för livet får man genom att leka, och brottas med sin syrra./anna

  1. Vet du hur mycket jag älskar att höra andras erfarenheter kring att ha syskon tätt??? Det ger så mycket hopp! Tack för det!

 2. Fantastiska bilder!

  1. Tack <3

  1. tack snälla du!

 3. Så ljuvligt fina barn du har.

 4. alltid så gulliga och flickiga i volanger och puffärm, broderier och pastell på dina söta barn. Underbart på små flickor! Så trött på alla som anser att man inte får klä sina barn könstereotypt. Det är ju sååå gulligt!

  1. Jag ger mina barn alla sorts kläder. Ena dagen är det klänning, nästa superhjälte-dräkt.

Kommentera

Stäng meny