Lyckliga gatan i Midsommarkransen

I Midsommarkransen, där jag bor, finns en himla flott antikaffär vid namn Lyckliga gatan. Lika flott som butiken är, lika trevlig och härlig är dess ägarinna. Jag var på besök på Lyckliga gatan för ett par dagar sedan, och kunde inte riktigt slita mig. Där fanns nämligen mängder av saker som tenderar att trigga mitt hjärta. Som ett stycke vintageklänning exempelvis. Har du vägarna förbi Skvallertorget i Kransen, missa inte denna underbara pärla.

Jag som fullkomligt älskar harlequinmönster hade svårt att sluta fingra på denna skönhet.

För att inte tala om denna. Jag föll pladask för denna vintageklänning i 1950-talsmodell. Men den var aningens för liten, så den fick hänga kvar. Tror minsann att den fick följa med Lyckliga gatan till Vintagemässa, där den säkerligen hittade sin rätta ägare. Lyllos den som passade i klänningen!

Därinne fanns massor av glas i olika färger och vackra kristallglas.

Mjölbehållare.

Plåtaskar.

Ett underbart tåg.

Och massor av gamla tidningar. Vad sägs om den här? Motboken borta! Starkölet kommer. Ingen snaps före 15.

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny