Loppisfyndad byrå till torpet

byrå loppis fynd torp gotland inredning sovrum

I förra veckan var jag på världshistoriens bästa loppis. Fyndade så himlans mycket fint ur skräphögar, bråte och lador, bland annat den här byrån som jag visade en glimt av tidigare.

Byrån behövde lite trälim, några stryk med trasa och en öm hand, men nu står den i sovrummet, glänser och sväljer hela familjens semesterkläder.
Det var exakt en sådan här byrå jag drömde om när jag satt hemma i Midsommarkransen och skrev listor på allt vi behövde till torpet. Exakt! Och så stod den där i en lada några kilometer bort. Dammig och övergiven.

Återvinning for the winn!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Jättesnygg! Jag köpte själv en byrå på auktion för någon månad sen efter att ha letat i ungefär två år och bjudit på ett par som gick för dyrt. Men nu har jag fått precis den jag hela tiden tänkt mig, och jag blir glad varje dag av den, så jag vet precis hur du känner. Osannolik tur att hitta den så snabbt, dock!

  1. Det finns inget härligare när man haft span på något och sedan hittar Just Den Där Prylen till slut. Lyckan!
   Kram emma

 2. Superfin byrå! Vilken toppenloppis ni hittade! Och det är lite det jag undrar över. Hur hittar du bra loppisar på Gotland? Jag, min kille och vår lilla bebis bor också på ön under sommaren och jag tycker att det är så sjukt svårt att hitta bra loppisar och auktioner. Så pass svårt att jag denna sommar typ har gett upp. Samma bös överallt. Hur hittade ni den där fina gårdsrensningen? Stor kram och tack för en inspirerande blogg!

  1. Hej Rebecca! Vad roligt att ni också bor här över sommaren. Alltså jag hittar alla bra loppisar och gårdsrensningar via Lokus.se. Värsta bra! Spana in!
   Lycka till med fyndandet!
   Varma hälsningar
   emma

Kommentera

Stäng meny