Kom till mitt kvarter!

Hej svejs på onsdagskvällen!
Jag tänkte mest av allt pipa in här och tipsa om en fenomenal grej mitt i allt bös jag håller på med (jonglerar lägenhetsfix 3.0, redigerar video-inkik i mitt hem och sonderar bland dagens Formex-bilder).

Jo, så här är det.
Mitt emot mitt hus i Midsommarkransen ligger en dövacker lokal som nu letar efter ny ägare. Just nu huserar min kompis Svenska armaturer-Erik där med sin fina lampverkstad, men han ska flytta sin verksamhet närmare sin butik på andra sidan Midsommarkransen (på samma sida som Vintagefabriken).
Och då står ju den här pärlan i väntan på en ny famn.
Butikslokalen ligger i Gamla Midsommarkransen, på Vattenledningsvägen, i ett sekelskifteshus, alldeles intill prunkande Svandammsparken, Mimmi Staafs Möbelmakeri och snett mitt emot Tellus blommor och Tellus bio från 1920-talet. Längre bort på gatan finns ytterligare en park, inredningsbutiken 2littlespoons och Koffertmannen.
Världens gulligaste lilla småstad är det, full av härliga människor!

Jag önskar så inåt fanders mycket att den där vackra lokalen öppnas upp, börjar leva!
Så.
Om du har en dröm kanske det är här du ska förverkliga den? En butik, ett bageri eller ett litet café (tydligen får man inte steka mat därinne, men närheten till folktäta Svandammsparken och alla triljoners föräldralediga Hägerstens-flanörer kanske inbringar en dos kreativitet på den fronten).
Right?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Vad tror du om ett antikvariat? Känns kanske som café kvoten är fylld i Kransen?

    1. Åh, vad mysigt! Men skulle älska ett café! Finns inget på den här sidan om parken. Hoppas!

Kommentera

Stäng meny