Kom på inspirationslunch på Akademibokhandeln!

God morgon på er!
Trots minimalt med sömn, pga sjuk unge med halsont, så är jag sååå peppad på denna fredag!
Jag ska alldeles strax bajka i väg på pressmöte om en fossilfri värld (!?) och därefter spela in lite klimatsnack med P1 på radiohuset (!?). Ikväll ska jag käka glass, lata mig och spana in TV-serien “Lyckolandet” på SVT. Någon som har sett?

Innan jag slänger mig på cykeln så tänkte jag tipsa om en grej!
Nämligen det här!
Jag, Johanna och Maria gästar Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan!  Torsdag 12 september kl 11:45-12:30 blir det inspirationslunch och klimatsnack!
Ta med en kollega, kompis, partner, kusin eller svärförälder, mumsa lunch och passa på att hugga ett signerat ex av boken “Gör skillnad”.

Anmäl dig här, så hoppas jag att vi ses!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lykkeland är intressant, för den ger liksom en viss förståelse för varför man faktiskt valde att leta efter olja från första början, även om jag kanske inte ser så positivt på oljeindustrin idag. Sen kan jag inte påstå att det är världens bästa serie, utan stirrar nog mer på fina kläder och miljöer än fastnar för handlingen.

Kommentera

Stäng meny