Kom och köp! Barnvagn till salu!

UPPDATERING: Barnvagnen är nu såld. 

Nu är det dags att vinka hej då, auf wiedersehn och good bye till vår fina Emmaljunga-vagn. Imorgon åker denna älskade vagn ut på Blocket, men innan den kastas åt vargarna tänkte jag kolla om någon av er vill ta över den?

Denna barnvagn, en Emmaljunga Mondial De Luxe (2014), är vagnarnas Rolls Royce. En vintageinspirerad barnvagn som är lite som en schweizerkniv. Den har allt!
Förutom skönt gung, kopiöst med packutrymme under vagnen, rejäla hjul (utmärkt för vinter och slask), inbyggt myggnät och solskydd och luckor för luftgenomströmning (saker som jag själv har uppskattat enormt mycket) så är den ljus och prickig inuti – i sann vintagestil.
Och just ja, liggdelen har en gömd förvaringsficka för mobil, plånka och nycklar. GULD värt. Plus ställbar platta i liggdelen (underbar när sittdelen är för stor, men bebisen ändå vill kika lite på omvärlden).

Både ligg- och sittdel ingår, plus chassi i krom (med svartvita hjul) förstås. Plus att regnskydd och fjädring är sprillans nya (fint ska det vara till de nya ägarna).
Liggdelen använd i 6 månader och sittdelen i 6 månader. Tanken var ju att använda denna guldklimp i år framöver och spara den till nästa Sundh-kid, men nu ville ju visst kid #2 inte missa härjfesten, så vi har konverterat till en begagnad dubbelvagn.
Någon som går i väntans tider och drömmer om en vintagefin, funktionell och lyxig barnvagn månne? Kom å köp!

Nypriset för denna barnvagn är 10 000 kronor, vi köpte den för cirka 7000 (för ett år sedan), så kanske 6000 kronor är rimligt? Eller kom med bud vettja.
Släng i väg ett mejl till emma@emmasundh.com om du är intresserad.
Hej svejs!

IMG_69531

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hör inte riktigt hit man kan inte du snäääälla tipsa om några bra b&b på franska Rivieran? Eller bodde ni på hotell när ni var där?

    1. Absolut! Jag kommer lägga ut en guide inom kort =)

  2. Ok, det här är ju den värsta djungel av de alla så jag har en fråga som jag brottas med lite till kommande djungelvandring. Många säger att swirl-hjul är ett måste, framför allt i stadsmiljö. Hur har du upplevt det att inte ha det (visst är det bara fasta hjul på just den här moddellen)? För ja, det är ju ungefär den snyggaste vagnen det där 🙂

Kommentera

Stäng meny