Kom å köp blommig hätta

Tjingtjong och god morgon!
Inför plåtning och kommande flytt har jag rensat så sinnessjukt mycket bland mina grejer och hittat så mycket fint. Men jag kan ju inte lägga allt på hög, så jag tänkte om ni vill ha?
Så den närmaste tiden kommer en hel drös med bloppis-inlägg med grejer som söker ny ägare. Är ni peppade?

Först ut är den här urgulliga blommiga hättan. Passar upp till 1,5 år (sitter som gjuten på Bodil).
Pris: Så svårt att sätta ett pris. 120? Eller bud?

Vid intresse, mejla sundh.emma@gmail.com <3
Kram!

Uppdatering: Jag har blivit HELT nermejad kring denna hätta. Eftersom jag det nog skrev bud så har det blivit lite budgivning. Just nu är summan uppe i 250. Stänger budgivningen imorgon bitti klockan 9.00 tänkte jag.
När det gäller kommande bloppis-annonser är det först till kvar som gäller tänker jag.
Låter väl fair va?
KRAM på er gullisar!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Haha, jag får ett skam-rus genom ryggraden varje gång jag ser en sån. Jag var fyra år och superblyg och bjuden på kalas hos min mammas kompis dotter, som jag inte kände. Om jag minns rätt fyllde hon hela sex år. Otroligt läskigt! Och så skickar mamma dit mig i en sådan där hätta. Fyra år och på kalas i bebismössa. Ojojoj. Så pinigt.

    Men den är verkligen fin! Kul att se, trots allt. Bitterljuvnostalgiskt.

    1. Hahaha, åh!

Kommentera

Stäng meny