Kom å köp mitt bös – loppis den 2 mars!

Om en liten vecka är det loppis-tajm!
Den fantastiska Midsommarkransen-butiken Mimmi Staaf  (tillika min granne) stänger sorgligt nog igen under våren, men innan nycklarna lämnas till nästa ägare så blir det loppis i den tomma lokalen.
Snacka om att avsluta med bravur!

Och jag som rensade  källare, vind och garderob på möbler, kläder och bös för två veckor sedan. Thank lord (Mimmi) for detta.
Tanken är att jag ska sälja av en del av allt det där som jag rensade ut (så mycket som jag mäktar med att forsla över). Resten säger jag förmodligen på Kransenloppis i mag (psst, boka in den 19 maj).

Så ringa in den 2 mars, klockan 11-14, i kalendern!
Då blir det loppis tillsammans med @mimmistaaf @emiliailke @illsterworld @gustavbrostrom @studioelwa @whatdecoratesmyday @betonggruvan och @josefin.haag

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Emma, tack för en riktigt bra blogg, känner att du ger både pepp och inspiration för att leva ett klimatsmart liv! Jag har dock en fråga och det är varför dina inlägg inte är daterade? Och sen en önskan om ett inlägg: klimatsmarta gå bort-presenter när man typ ska på middag och dyl! Försöker att inte köpa saker i onödan nuförtiden men känner att det känns så dumt när alla andra kommer med blommor och liknande och jag står där och bara hej, här kommer jag! Det jag själv kommit på är te, kaffe, fast tvål och hemmagjord granola men du kanske har fler tips?

Kommentera

Stäng meny