Måndag, ny kofta och ett nytt kök (och ett skåp till salu)

Hello på er!
Den här rufsiga måndagen spenderas med hemmakontor, hundraåttio mejl och ny kofta från Emma och Malena. En födelsedagspresent till mig från mig! Tackar, tackar!
Det är ju egentligen en barnkofta, men jag gillar ju tajt så jag tycker den passar utmärkt.

Mellan jobbvarven sitter jag och planerar kök. Det ska få en ny kulört är tanken, några köksluckor som har gått sönder ska bytas ut och ska jag investera i ett par nya (alltså gamla) möbler. Vitrinskåpet som jag har lutat mig mot under år ska jag sälja på Blocket tänkte jag. Eller är det någon här som är intresserad månne?
I så fall – hojta!
UPPDATERING: Skåpet sålt! Shit vad många som var intresserade, så roligt! Mer möbler och grejer kommer upp på bloggen inom kort … (är i rensartagen).

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Om det är skåpet på denna bild du menar är jag absolut intresserad!

  2. Jag!!!!!!! Har dregglat över skåpet i varje bild senaste veckorna, nyinflyttad i Stockholm som jag är!

  3. Är eventuellt intresserad men måste rådfråga sambo!

  4. Är eventuellt intresserad men måste rådfråga sambo!

  5. Ser mycket fram emot att se förändringen i köket och är så avundsjuk på den som får ta över skåpet. Det är ju ett sådant tjusigt skåp!

  6. Hej hopp. Sitter med min10 månaders i famnen o 17 veckors bebis i magen o är galet peppad. Jag undrar hur ni gjorde med vagnbiten? Behöver man verkligen en Syskonvagn? Förstod Majken att Bodil är ömtålig, särskilt i början?
    Så peppad av din underbara blogg

  7. Superfin outfit! Var har du köpt de jeansen?

Kommentera

Stäng meny