Knallig torsdag i klänning och plastkorg

IMG_7631

Extremt morgontrött, men i full knallkostym. Lite så här såg jag ut i dag.
Blommig klänning från en vintagebutik i Paris, skärp och skor från Swedish haspens och plastkorg från grovsoprummet.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Kan inte vårat grovsoprum vara så bra?!

  2. Alltså jag är så galet avundsjuk på den där plastväskan. Min mamma hade en vit sån när jag var liten, och nu har jag letat efter en sån i flera år. Lyllos dig!

  3. Den dag du tröttnar på den här klänningen köper jag den gärna! Den är fantastisk. Din gamla ljusblårandiga har i alla fall en underbar sommar. Den har sett allt ifrån Barcelona till Dalarnas midsommarstänger och utspillda ölburkar i Vitan. Tack för det 🙂 Kram!

Kommentera

Stäng meny