Kirra semester-läsningen!

/reklam för egen verksamhet/

Det börjar osa sommar!
Även om just den här sommaren blir lite annorlunda (minst sagt), så hoppas jag på många picknick-filtar i gröngräset, läsning vid stranden, i soffan, hängmattan och i sängen med fönstret på vid gavel.

Den 12 juni, på fredag, stänger jag webbshoppen för sommaren (hej hållbarhet på personligt plan också). Så passa på att kirra din semesterläsning redan nu. Antingen ett exemplar av “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” eller nya “Klimatasken – stora förändringar i litet format” som innehåller en hel bok om rättvisa, men också en bok om normer och hur framtida normer skulle kunna se ut. En framtidsvision!
Eller båda böckerna.

För att peppa till sommarens kanske viktigaste sommarläsning – för 2020 var ju egentligen året då vi skulle gjort skillnad för klimatet, inte bekämpat en PANDEMI (men ja, nu blev det ju så) – så ger jag just nu 10% rabatt på alla böcker i shoppen (ange koden SOMMARLOV10 så kan du ta del av rabatten).
Erbjudandet gäller till den 12 juni klockan 10.00.
Sedan stänger jag butiken och tar sommarlooooooooov!

Ps. Alla böcker packas in så klimatsmart och hållbart det bara går, oftast med gamla, vackra tapeter. Vill du ge bort en bok eller två, hojta så gör jag ett extra fint paket!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny