Kiosk av skoställ (!?) och spillvirke

När vi flyttade in i torpet för tre år sedan så var boden ute i trädgården fylld med jox och bös. Bland annat virke och ett gammalt hemmabyggt skoställ. Av skostället har John och jag byggt en liten kiosk med hjälp av allt gammalt virke.
Jag har målat kiosken med överbliven färg som stått i boden, och så har jag fyllt kiosken med loppisfynd och tomglas.

Nu står kiosken bredvid husvagnen, i lagom mycket skugga. I sommar har det blivit en liten tradition att vi drar ut våffeljärnet i trädgården och gör våfflor som sedan säljs i kiosken.

Och så kan en köpa lemonad och glass i bägare (av mugg och boccia-boll).

 

Det tas emot en hel del beställningar via telefon också, som synes.
Jag vet inte vem som tycker det är roligast att leka kiosk, jag eller barnen. Förmodligen jag.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh <3 Känner mig som 200 år nu (är 36) men en sån där väggtelefon i exakt den färgen hade vi hemma när jag var liten! *nostalgiexalterad hjärtemoji*

    1. Hahaha! ÄLSKAR den där väggtelefonen!

  2. Såå fin kiosk och Så kul! Vi håller nämligen på att göra en snarlik kiosk med spillvirke the way to go! Nästa steg för oss blir att måla. Vad är det för typ av färg ni använt? Jag hittar bara väggfärg för innerrum hemma och känns lite tveksamt om det skulle funka.

Kommentera

Stäng meny