Kaputt dator och de där bilderna som försvann

I juli spillde ju jag någon matsked såpbubblebös över min dator – innehållandes … ja, allt. Det var ju det där sabla såpbubbleböset som ledde till att jag senare bröt armen (efter att jag lämnat in min dator). Hej otursmånad.
Nåväl. Varken datorn eller det som fanns på den gick att rädda. År av bilder som poff försvann. Det mesta hade jag backuppat, men en hel del bilder hade inte hunnit synkat med iCloud eller Dropbox pga överfull dator. Exempelvis bilderna från en helt underbar junidag i Visby. Det var en sådan där dag som kroppskänslorna bara var i balans, barnen var på glatt humör och inget smutskorn låg och skavde i någon ven eller låg an mot en nerv. De där bilderna har jag sörjt.
Sörjt så mycket att jag ville återskapa varenda gränd-tur, husfasad och ros några veckor senare.
Men så lyckades supersnoken John återskapa några av bilderna från min kamera (LOVE YOU). Långt i från alla bilder, men några i alla fall.

Som de där bilderna när jag, Majken och Bodil härjar loss vid ringmuren. 

Stapplande 1-åringssteg över kullerstenen.

<3  

Och den här bilden. Bodils min …

… för att inte tala om den här.

Botaniska trädgården som doftade underbart av junirosor.

Och allt detta.

Bodil som vill vända på veranda sten i hela Visby. 

Och gärna smaka på dem också,

John med Majken på axlarna, skumpande längs med gatorna.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. ååh, men vad underbart att John kunde rädda några bilder <3

  2. Åh vad härligt att det gick att få tag på dem! Jag förlorade 100+ bilder från min sista tid i Sundsvall för många många år sedan, jag kan än i dag sörja de bilderna – många var liksom så speciella eftersom jag tog dem specifikt för att jag visste att jag skulle flytta :/

    1. Åh, jag lider med dig!

Kommentera

Stäng meny