Kan en bo så här fram till jul?

jul vintage hållbarhet hållbar miljö duk julgran

Jag vill på riktigt ha det så här fram till julafton. Julstjärnor i fönstren, julduk med tända ljus och doften av julgran. Aningen skevt är det att ha julmyset i gång redan i september, men jag tror jag njuter desto mer av det. Det finns noll stress och inga måsten. Ja, förutom alla juljobb som jag håller på att pumpa ut.

Den fantastiskt fina julgranen (ekologisk!) från Smålandsgran kommer ju inte att hålla barren fram till jul, men kommer nog kräma ur julen så mycket det går mellan juljobbsvarven.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Frågan är väl mer; kan en bo så mysigt året runt?? Jag tycker JA!

  1. Mer mys åt folket!

 2. Hej Emma!

  Lägenheten är verkligen så fin! Jättefint julpyntade oxå! Lyssnade på podden du gästade förut och tyckte det var så himla kul. Det var inspirerande som vanligt när du är med men kände samtidigt igen mig så himla mycket! Skrattade högt flera gånger. Är ju varken journalist eller stylist, egentligen inte speciellt praktiskt lagd men försöker bäst det går och gillar att pyssla och fixa och tänker alltid i färg och form. Älskar inredning och mycket gammalt och loppis. Kan också gå och tänka på inredningsproblem som jag måste lösa på studs för att få lugn och är kvällskreativ. Måste också få det rätt för mig liksom, bryr mig inte om vad andra tycker men jag kan störa mig på saker hur länge som helst tills jag fått till det. Jag är hemskt stökig men vill egentligen ha ordning och måste också städa minsta lilla vrå och låda – eller inget alls. Min sambo tycker jag är SÅ jobbig. Skönt att höra det inte bara är jag! Känner också igen mig i barndomen, uppväxt på landet men önskade mig som tonåring långt långt bort. Den önskan tog mig till England i flera år men nu är jag tillbaks i min barndoms hembygd. I Värmland söder om Kristinehamn. Du har inte varit i Rudskoga nån gång? =)

  Jag fick också barn 2015, en son som heter Evert. Han föddes den 9:e juli, en vecka över tiden. Tyckte det var lite komiskt när Bodil föddes (läst din blogg i många år) eftersom det var på Everts födelsedag när jag också kom ihåg Majkens födelsedag för att det även är min födelsedag. Vi är nästan lika gamla, jag är född 84.

  Ha det så fint, känner mig som värsta stalkern nu men vill bara tacka för all inspiration, skratt och pepp överhuvudtaget och dela med mig av alla sammanträffanden. Nu dags att sova, en sån där kväll när inspirationen flödar alldeles för mycket och jag kommer vara en zombie imorrn bitti.

  Varma hälsningar

  Linda

  1. Hahaha, alltså vilken UNDERBAR kommentar! Låt oss bli kompisar! Kram Emma

 3. Akkurat nå kunne jeg flyttet inn hos deg Emma <3 Jeg elsker jula og syns det her er noe av den fineste julepynten jeg har sett på lenge! Nå ble jeg inspirert 😉 Jeg lurer forresten på hvor du har kjøpt duken? Jeg elsker jo gjenbruk og det at du er så flink med det, men nå krysser jeg fingrene for at den ikke er det. Klem fra JuleIda

Kommentera

Stäng meny