Just precis nu.

Regnet smattrar mot rutan, löven far runt i virvlar och det liknar en oktober-karikatyr målad av Elsa Beskow. Jag är ganska glad att jag slipper doppar tårna ute just i dag. Har myst in mig vid köksbordet istället, tänt ljus, fipplar med deadlines och äter frukost tre gånger om. Sådant där som jag gör när jag jobbar hemma.

IMG_7341

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Så mysigt! Finns inget bättre än blåsiga hemmajobbardagar med tända ljus =)

  1. Håller med =)
   Kram emma

 2. Visst är det ändå rätt mysigt. Älskar hösten. Hade gärna stannat inne idag, men den stora skulle till förskolan, vovvan behövde ut och den lilla fick hänga med på allt. Kändes som jag och hela Gärdet höll på att gå åt i stormen.
  Stort grattis till livet i dig. Kram

  1. Hösten är bästa årstiden tror jag bestämt! Love it!
   Och tusen tack för grattiset. Hoppas att det var mysigt i stormen trots allt. Kram emma

  1. Tack, vad gullig du är.
   Kram emma

 3. Så himla härligt att läsa att du är gravid! Hurra för pyret, hurra för dig och hurra för er alla tre!

  1. Åh, tack! Vi är himlans glada, och håller nu tummarna för att allt ska gå vägen. Kram emma

 4. Så härlig bild! Inspireras av hur fint du gör det hos dig när du ska jobba hemma 🙂

  1. Sedan att man tar en timme av jobbet för att just göra det mysigt, det behöver jag inte skriva, hahaha!
   Kramar emma

 5. Underbar bild. Så mycket mys och hemmakänsla i den. 🙂

  Idag är jag hemma från jobb med knepig mage och lätt illamående. Men jobb och fix blir det ändå. Ska nog ta och tända ett par ljus också.

  1. Åh, hoppas du mår bättre snart och att ett par tända ljus kan hjälpa lite på traven.
   Stor kram emma

Kommentera

Stäng meny