Josef Frank i bokform och om veckan som kommer

IMG_8928

Måndag, en ny vecka och alldeles strax en juni-månad minsann. Det betyder att det bara är FYRA veckor kvar innan bebisen kommer. Ja, om den håller tiden alltså …

Tänkte köra en gammal klassiker. En veckoplanering. Det kändes som en sådan måndag.

– måndag. I dag ska jag jobba igen lite granna. Skriva artiklar för brinnande livet, så att jag kan slappna av när bebisen kommer. Dessutom ska jag rulla fram akvareller och måla en sensomrig logga till ett alldeles hemligt projekt. Ni ska givetvis få en liten tjuvkik …

– tisdag. Min Majken-dag. Vi ska hänga med Gertrude och Lollo minsann. På kvällen ska jag packa prylar till torpet på Gotland. Jag tänkte bland annat att den här U N D E R B A R A boken om Josef Frank (som jag fick på Elsa Billgrens härliga afternoon tea-dag på Millesgården) skulle få följa med …

– onsdag. Tanken var att lansera en ny, spännande grej, men vi som jobbar med det har stött på patrull. Så nu håller vi tummarna så de vitnar.

– torsdag. Ska på sista barnmoskesbesöket (sedan flyttar jag över till BVC i Visby). Så denna gång ska det mätas mage, tas prover och så ska vi skriva ut alla journaler som jag ska ta med till Gotland.

– fredag. Tänkte lägga upp en Gotlandguide inför sommaren. Vad tror ni om det?

– lördag. Jag och John ska gå på spa och få massa behandlingar. Hur lyxigt? Majkens farmor ska vara barnvakt medan vi piper i väg på dejt. Vi måste passa på nu när vi bara har ett barn att lämna i från oss. Snart är det ju cirkus till paketpris liksom.

– söndag. Packa klart BB-väskan (om inte tidigare). Fick lite panik i går kväll för jag hade världens sammandragningar, ont i ryggslutet och som mensvärk i magen (som strålade ner i benen). Trots att jag födde barn ganska nyss så kommer jag banne mig inte i håg hur det började med Majken. Hur det kändes liksom. Så jag fick lite panik.
Sov med tens-apparat, så i dag mår jag bättre. Men insåg att jag har räknat KALLT med att barnet ska hålla tiden och inte komma tidigare än den 1 juli. Inte en helt vattentät plan om en säger så …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. JA till Gotlands guide! 🙂 Gärna lite budget alternativ till någon som fortfarande lever på studentbudget!

  1. Absolut!

 2. Hej! Åååhh vill jättegärna att du gör en Gotlands – guide! Jag och min pojkvän planerar att fara dit i augusti och ingen av oss har varit på ön tidigare. Vore grymt fint med ett gäng tips! Ha det fint! /Marie

  1. Hej Marie! Då kommer ett stycke Gotlandsguide asap. Vad kul att ni ska dit och hoppas ni trivs lika bra som jag =)
   Kram emma

 3. Å, ser fram emot en Gotlandsguide! Vi har hyrt hus där 2v i sommar med vår lilla ettåring och ett par Gbgs-vänner som aldrig varit på öjn tidigare

  1. Men vad roligt! Var har ni hyrt?
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny