John svarar på era frågor!

God morgon!
Jag blev så inspirerad av Elsa Billgrens take på Q&A, där hennes partner Pontus svarade på läsarnas frågor, så jag tänkte kopiera konceptet (läs Pontus svar här för övrigt, väldigt underhållande).
John florerar ju här nästan lika mycket som jag och ofta får jag frågor som involverar honom, om det så handlar om relationer, föräldraskap eller livet vi lever tillsammans. Men ni har ju bara mitt perspektiv, så nu släpper jag in min partner in crime.

Så ställ en fråga i kommentarsfältet nedan eller om du vill slänga i väg ett mejl via sundh.emma@gmail.com så kommer svar i nästa vecka.
Ska bli sjukt kul att läsa!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Jag skulle vilja veta lite mer om hur ni planerade ert bröllop!! Var ni överens om hur ni ville ha det eller var det mycket kompromissande om hur många gäster det skulle bli, hur mycket det skulle kosta, var ni skulle vara etc. Själv hade jag och min man väldigt mycket olika åsikter (och konflikter) när vi planerade vårt bröllop så det är intressant att veta hur andra hade det under planeringsstadiet 🙂

  Ha det fint!

 2. Hej John! Drömmer du om fler barn i framtiden? Tror du ni kommer bo kvar i Stockholm eller har du en längtan om att bo någon annanstans i Sverige eller i världen ? 🙂
  Hälsningar Betty

 3. Emma beskriver sig själv med ord som “skev” och “härj”. Håller du med? Om ja, förtydliga! Om nej, vilka ord tycker du stämmer bättre och varför?

 4. Jag vill gärna veta hur föräldraskapet har påverkat dig som person men även som partner?
  Vad har varit de största skillnaderna mellan att gå från två pers till fyra?

  Ha det bra! 🙂

 5. Hej John!
  Har du och Emma några egenskaper som kompletterar varandra bra? Eller är ni väldigt lika i mycket?
  Hälsningar Hanna

 6. Hej John!

  Jag undrar om det alltid varit lika självklart att leva med en färgstark person så som Emma?
  Alltså typ som ung vuxen.

 7. Har ni samma inredningssmak eller har du fått kompromissa i smak med tanke på liten yta och Emmas intresse? Har du någon klenod hon inte gillar men du vill ha kvar?

 8. Halloj gud va kul!
  Jag undrar vad hos Emma du föll för och fortfarande gör varje varje dag?
  Hur skiljer sig era stilar rent stil och inredningsmässigt? Tycker ni ofta lika när det kommer till sånt eller är ni olika och får jämka?
  Vad jobbar du med?
  Hur tror/hoppas du att ert liv ser ut om 15år om du får drömma? Barn, boende, familjesituation etc etc?
  Kram på er!

 9. Vad tycker du om att Emma bloggar om dig och er familj? Känner du igen dig i den bild hon ger av ert liv?

 10. Vad kul! Undrar mest om du gillar katter lika mycket som Emma och Majken verkar göra? De verkar vara riktiga kattmänniskor 🙂

Kommentera

Stäng meny