Jag ska bara inte gå sönder.

Mitt liv är lite smått kaotiskt just nu. Jag fokuserar på att inte gå i två bitar, genom att göra planer, strukturera och snusa Majken-och-Bodil-nacke.
Sedan jag, Maria Soxbo och Johanna Nilsson drog i gång Klimatklubben för tre veckor sedan så har veckorna gått i ett huj. Jag har pratat i hundraåttio, blivit intervjuad av allt från Sveriges radio till lokaltidningar och ETC. Maria och Johanna babblat på med ytterligare tidningar, radiokanaler och lokaltidningar. Snart har nog ingen missat Klimatklubben tror jag.
Och imorgon bitti sätter jag mig till ro i morgonsoffan på Tv4!

Allt det här är så kul, så viktigt och ger så sjukt mycket energi. Men jag vet ju också att klimatet behöver ganska mycket hjälp, så det gäller att hålla en fin balans  ju.

Snart, snart ska jag blogga ikapp om alla dagar som har runnit mig ur händerna. Längtar! Till dess: så här ser jag ut i dag!
Knytkofta från Emmaus vintage (som min mamma har lagat för hundrade gången pga favoritkofta) och pennkjol som jag minsann sytt själv. Håret är också begagnat. Känns det som så i alla fall. MÅSTE klippa mig snart!

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Kan ni inte starta en insamling till ert projekt, jag skulle gärna sponsra, så ni kan lyfta lite ersättning?

  1. Men vad gullig du är! Ja, vi ska fundera hur vi ska kunna jobba med detta.

 2. Åh vilken tid i morgonsoffan? Mvh mammaledig och glor ändå hela morgonen, men vill inte riskera att missa

 3. Ta hand om dej ❤️

  1. Tack! Detsamma <3

 4. så fin kofta! heja dig!

 5. Fine Emma <3 Husk å ta vare på deg selv midt oppi alt arbeidet med å ta vare på klimaet. Takk for at du er et så godt forbilde og viser vei!

  1. TACK för att du kommenterar och hejar på <3

 6. Var rädd om dig! ❤

 7. Tack för att du är rädd om dig. Du behövs länge. <3

  1. Tack!

Kommentera

Stäng meny