Jag har tapetserat hallen! Tjuvkika lite vettja.

I samarbete med Boråstapetertapeter tapetsera siri anno blommig tapet Boråstapeter inredning emmasundh.com

Är ni nyfikna på min hall som jag håller på att tapetsera? Så här såg det ut i fredags när jag tapetserade upp den fantastiska tapeten Siri från Boråstapeters kollektion Anno.
Älskar kombinationen av rosa och grönt mot den gamla dörren med gult glas som vi hittade i vårt vindsförråd. Riktigt art nouveau-igt!

tapeter tapetsera siri anno blommig tapet Boråstapeter inredning emmasundh.com hall

Rester från alla proppskåp och tusen dörrkarmar som jag letar mig fram mellan. Det är sju stycken dörrar i vår hall. En ytterdörr, en totalettdörr, en köksdörr, två garderobsdörrar, en sovrumsdörr och en dörr in till vardagsrummet. tapeter tapetsera siri anno blommig tapet Boråstapeter inredning emmasundh.com hall sekelskifte

Och här är jag i full tapetseringsmundering. Snart klar! Älskar hur snabbt det går att tapetsera ändå. Och det blir så himla stor förändring. Ska visa lite före- och efterbilder senare på hallen.

tapeter tapetsera siri anno blommig tapet Boråstapeter inredning emmasundh.com hall sekelskifte sekelskiftesinredning

Fulla med tapetlim!
Imorgon kikar vi det färdiga resultatet. Så pirrande peppad på att få visa er.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh vad spännande ser framemot att se när det är klart! Ser superfint ut redan nu:) jag tycker tapeter är fantastiskt, blir en stor förändring snabbt och det är kul samtidigt som man gör det!

    1. Håller verkligen med dig! Kram Emma

  2. ser så mycket fram emot att få kika på det färdiga resultatet! vi har vitt överallt nu pga hyresvärden, men jag är såååå sugen på att måla i härliga nyanser. fint at kunna följa ditt fix i lägenheten då!

Kommentera

Stäng meny