Jag har skaffat ny telefon!

Vilken berg-å-dalbane-dag!

Världsfin lämning på förskolan trots gruvligt försenad och allmänt måndag. När jag kom hem målade jag mina kontorshyllor och gav mig på det jag inte hann i fredags: tapetsera ett hörn i hallen som jag lämnat att vila i ett år. Anledningen?
Mönsterpassning i ett hörn, med dörrpost och eluttag. Lägg till sekelskiftes-not-so-räta-vinklar.

Tapetserade fel tre gånger. TRE GÅNGER!  Är det rimligt att en människa tänker fel så många gånger under en så kort period?
Pja, tydligen.
Jag tror att min krusidull-hjärna fortfarande var kvar i sängen.
Trodde att jag hade tappat det totalt ett tag, tapetserings-självförtroendet var i bött, men lyckades få till det. Till slut.
Nu saknas bara en liten, liten remsa och en bit på hallgarderoben som jag fått för mig att tapetsera in. Ah, enerverande, påhittiga människa!?
Snacka om att göra saker och ting svårt för sig.

Men hör och häpna. Snart är alla de där haltande, avstannade projekten klara.

telefon vintage inredning

Det var egentligen inte den eftersläpande tapetseringen jag ville prata om.
Utan den här.
Jag har en ny telefon.

Funderade på en nya iPhone, men ni vet, klimatet. Jag kunde helt enkelt inte rättfärdiga för mig själv att köpa en splitter ny telefon.
Så det blev denna.
Har hört att begagnade telefoner är en grej – så ville testa. Det finns ju massor av olika aktörer, som Swappie till exempel.
Men jag köpte min via en annan sajt.
Lite mindre skärm än min tidigare iPhone, och har inte hittat var jag ser alla appar. Men snart så!
Kräver tydligen ingen laddare, utan det är bara att plugga in i ett … jack! Ingen av mina iPhone-sladdar verkar vara kompatibla, vilket är så typiskt nutiden. Det ska väl vara någon … specialsladd!?
Men så skönt ändå, för är det något som irriterat mig den senaste tiden är det just den begränsade batteritiden. Särskilt på vintern. Denna ska vara mer tillförlitlig tydligen. Lite mer känsla av fast lina så att säga.

Det bästa måste ändå vara att en kan sätta upp den på väggen. Det är en så kallad – HÅLL I ER – väggtelefon.
Jag som alltid jäktar runt i svetten efter my lost iPhone och har find my phone som min allra käraste app! Präjs thä låård.
Och just ja, jag har nytt nummer som ni ser …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny