Jag har en spännande hemlis att berätta för er …

IMG_6432

Ända sedan jag kom hem från Frankrike har det ekat här på bloggen. Hoho! Det har inte blivit många inlägg gjorda, men det hela har en mycket rimlig förklaring som jag tänkte avslöja för er nu. IMG_6430

Det är nämligen så att jag har varit fullt upptagen med en rungande god och spännande hemlighet.

IMG_6439Det H Ä R!
Medan du har reloadat bloggjäveln och undrat vad fasen jag håller på med (eller inte håller på med) så har jag kryssat mellan illamående, supermegatrötthet och den där molande värken i magen. Lite så som livet kan vara när en är, ja, gravid. Igen.
Opps.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 97 kommentarer

 1. Åh! Grattis! Ja hade det på känn!!

 2. Alltså!!! Grattis! Majken ska bli storasyster! Åh

 3. Ååååååh vad härligt Emma! Miljoner grattis. Vad spännande, mysigt, ljuvligt och roligt med en till! Kram kram

 4. Det är orimligt att bli rysnings-glad för någon en inte ens känner! En massa mega-grattis! Att Majken ska bli storasyskon är ju åååhhhh

 5. OMG <3 grattis fina fina du!!

 6. Grattis!!

 7. Åh, så roligt! Ett stort grattis till er!

 8. MEN EMMA! Fy bubblan vad roligt 😀 Jag har ju inte ens fått ett barn än men glädjer mig verkligen så mycket mer för andras graviditeter nu när jag vet hur fint det känns. Och tänk du som redan gjort det en gång och fått en så fin tjej! Wow, är så glad för er skull!

 9. Så roligt! Grattis!!!
  Vad spännande att Majken ska bli storasyster! 😀

 10. JAAAAAA <3 <3 <3 thihihi

 11. Fy bövelen vad härligt! Grattis!!!

 12. !!!!! stort grattis Emma!! jag är i chock!! Så mäktigt! hoppas du får må bättre denna gången <3

 13. Men vad kul! Stort grattis!

 14. GRATTIS!!!!! Alltså orimligt hur glad jag blev för att inte känna dig.

  KRAM

 15. WOW! Grattis!!!

 16. Nej men Emma så fantastiskt underbart! Stort grattis! ✨

 17. Åh vad roligt! 🙂 Stort grattis!

  1. Tusen tack <3

 18. Näe åh vad roligt!! Stort grattis. Blir ju nästan lite sugen själv med en 9-månaders. Men inte på illamåendet då, hoppas det går över snart.

  1. Hahaha, nä, jag hade förträngt det här med illamåendet om jag ska vara ärlig. Men förhoppningsvis går det över snart.
   Kram emma

 19. Härligt!!! Vad glad jag blir för dej ock John 🙂 Jättegrattis Emma!

 20. Åh vad roligt för er! Grattis!!!!!

  1. <3

 21. Åh, vilken underbar nyhet! Blev helt plötsligt glad och pepp i vintermörkret! Stort grattis till er!

  1. Men åh, så härligt att läsa. Tusen tack!

 22. Å stort grattis!!! Ska bli spännande att följa! Extra spännande då jag och min sambo väntar vårt första barn (v13). Återigen – jättegrattis!
  /Marie

  1. Åh, vad spännande! Då är du en vecka före mig!
   Kram emma

 23. Aaaaaah vad roligt!!! GRATTIS!!:D
  Blir ju nästan lika peppad på din graviditet som min egen! Och vad kul att få följa!!

  1. Hahaha, tusen tack! <3

 24. Åh vad roligt. Jag är också gravid, med vårt första barn. Dock bara i vecka 8 än, så det känns inte helt säkert än. Men du är ju bara ett par veckor före mig 🙂 så ska bli kul att följa dig i det här. Vänliga hälsningar molvärk och myyyyycket trötthet

  1. Åh, grattis! Och hoppas tröttheten går över snart. Så himla jobbigt den där överjordiska tröttheten. Kram emma

 25. hurra hurra hurra! Grattis gånger tusen. Vad roligt att höra!

 26. Men wow! STORT grattis till er! <3

 27. Hipp hurra för er babybula! Sååå kul!

 28. åh vad roligt! Stort grattis Emma Ett junibarn? Er också gravid, i vecka 15 nu. Blir spännande at följa dig og bloggen 🙂

  1. Jajemänsan! Juni är det som gäller (om jag får bestämma), kan ju även bli i juli …
   Kram emma

 29. Åh, så mycket grattis! Vi väntar också en pseudotvillingar till våran dotter (instämmer på oops:et!). Men när illamåendet la sig och vi nu är i v 20 så är det så underbart! Sparkarna! Och finurlande med namn! Och tänkt vad de små kommer kunna leka med varandra! Ska bli kul att få följa med igen

 30. Vad kul, grattis! Vi har också en Majken som ska bli storasyster 2016. Visst känns det spännande och läskigt på samma gång?! 1,5 år mellan dem, hur fixar en det? nu är det bara en månad till vår nr 2 kommer så nu har jag nog vant mig vid tanken. Heja oss

 31. Hurra va roligt! Grattis!

 32. Åh, stort grattis till er!!

 33. Hurra, grattis!!

 34. Gratulerar!

 35. Glömde ju skriva att jag också är gravid med vårat första barn 😀 BF är satt till den 1 januari, så vi får se vart vi spenderar nyåret 😉

  Kram Jessica

  1. Åh, stort grattis och lycka till med nyåret =)
   Kram emma

 36. Men gud vad kul! Grattis till er allihopa! Orimligt glad jag blir för någon jag inte äns känner men det är väl det som är det fina med bloggar. Ni förtjänar verkligen en alla gosiga busiga barn efter allt ni gått igenom. Spännande! 🙂

  1. <3

 37. Men vad häftigt! Stort grattis! 😀

 38. Grattis! Vilken lycka!!

 39. Åh, grattis! Ni två (och Majken förstås) verkar så fina, och att läsa att ni ska utöka familjen får vara dagens höjdpunkt. Ta hand om varandra! <3

 40. Men åh!!! GRATTIS!!! Såååå glad för din skull!

 41. Men herregud vad roligt! Stort grattis 🙂

 42. Men åååh så roligt! Stort grattis till er!!!

 43. Stort stort grattis, så underbart! 🙂

 44. Grattis! ser framemot att läsa om denna graviditet, speciellt då min andra graviditet var så skillnad jämtemot min första så undrar hur det kommer att vara för dig…. Det var roligt och intressant att följa dig med Majiken, speciellt eftersom dottern var beräknad till samma datum som M men gick två veckor veckor över. Var så glad hon kommer trots vikten och längden men min far säger alltid att det är då mer att älska

 45. Grattis!

 46. Wow! Vilken underbar nyhet att två så fina och kloka människor som du och John verkar vara ska ha en till unge 😀 Jag hade ingen aning dock, kanske för att jag själv inte har några barn. Vissa av bloggläsarna verkar ju redan ha gissat 😉

 47. Men WOW vilken underbar nyhet! Stort grattis till er fina familj ❤️

 48. Åhhh Grattis! Är så glad för er skull! Bakar också syskon till en liten tjej. UL på torsdag och dagarna går så sakta.

 49. Så underbart! Många många grattis till era alla i familjen! Kram Kram 😀

 50. Grattis!! Jeg ligger to uker etter deg og er fortsatt megatrøtt og kvalm, gleder meg til å komme forbi denne perioden. Det blir så hyggelig å vente sammen med deg

 51. Men Gud! Jag med! Har en flicka född i januari 2015 och nästa kommer i april 2016. Lite för snabbt om du frågar mig. Synd att vi inte känner varandra på riktigt, har nämligen ingen att vara föräldraledig med nästa gång…

 52. Alltså, så himla roligt!!! Grattis! Kommenterar verkligen aldrig i vanliga fall men har följt din blogg i flera år, har för mig att jag gratulerade till Majken-magen sist så måste ju upprätthålla traditionen! Knäppt kanske att bli så glad för en människa man inte ens känner haha, men kom på mig själv med att rakt ut gasta YES! när jag läste inlägget nyss. Eh ja… Härligaste läsningen idag (är mitt i en tentaperiod prick halvvägs i juristlinjen = behöver läsa mysiga grejer innan läggdags). PUSS!

  1. Åh, vilken fin tradition <3
   Tusen tack!

 53. Å vad roligt! Grattis till er alla tre!

 54. Ett stort grattis.
  Jag är själv mamma till en liten kille som kom 10 veckor för tidigt men som mår bra och växer och frodas.Att vara mamma är det bästa som har hänt mig villkorslös kärlek❤️

 55. Men wow, grattis! Tyckte du födde typ förra månaden, haha!
  Mycket nyfiken på detta, för när jag låg på BB så var en barnmorska ganska förmanande och informerade om att en inte bör bli gravid förrän om minst ett år, för kroppen behövde återhämta sig, barnet behövde full fokus och yadayada. Nu vet jag ju att många blir det ändå, så så “farligt” kan det ju inte vara. El så var det kanske för att jag fick snitt..?
  Fick du några såna förmaningar? Förmodar att det inte var planerat av ditt “oops”? Samtidigt vet en ju hur barn blir till, så kanske inte helt oplanerat? 😉
  Men grattis, KUL!

  1. Hej SM! Tusen tack! Ja, det känns som Majken kom typ i går, men nu är hon snart nio månader!
   Jag fick inga förmaningar på BB (pjuu) och har många vänner som fått barn tätt, så jag känner mig enormt peppad.
   Kram emma

 56. Nämen ÅH vad härligt, stort grattis!! Pseudotvillingar! 😀 Det blir fullt upp i början så klart, men sen är det ljuvligt att ha två nästan jämnåriga när de blir lite större. KRAM!

  1. Åh, har hört flera som sagt att det är en extra insats i början, men sedan får en tillbaka allt när de blir äldre och kan leka med varandra. Ska bli så roligt! KRAM

 57. Grattis hela gulliga Sundh-familjen! Är själv preggo i vecka 15 så det blir liksom
  extra roligt. Har en liten Manfred som föddes i mars 2014 så det här blir spännande
  med syskon och allt. Majken lär ju bli gölligaste syrran! Hurra för er!

 58. Fantastiskt !!!

 59. WOOO GRATTIS! Blev helt tårögd när jag läste, så glad för er skull!

 60. Ååååh grattis!!

 61. Så roligt! Grattis:) Jag väntar också mitt andra barn, och storebror kommer vara 15 månader när den lilla föds. Hur mycket kommer det skilja på era två?

  1. Men vad roligt! Grattis! Jo, det kommer skilja 15-16 månader mellan Majken och lille bebisen därinne i magen. Ska bli så spännande!
   Lycka till med den kommande bebisen får en väl säga då =)
   Kram emma

 62. Stort grattis till dig och John!
  Från Hanna i Melbourne

 63. Grattis! 🙂

 64. Hurra! Grattis! Unnar er all lycka i världen.

 65. Men åh så lyckligt! Blev alldeles gråtig av lycka för er här i min egna graviddimma. <3 Har en liten Vera som kommer vara 18 månader när syskonet föds i maj. Fnissade för mig själv över raden "när en är, ja, gravid. Igen. Oops" precis så skulle jag kunna sammanfatta upptäckten av vår nykomling, vi skulle ju inte ens kunna bli gravid på egen hand, det tog fyra år och två IVF försök förra gången och nu en liten hoppsanbebis på det. Livet är allt förunderligt ibland. All lycka till er och ett rungande stort grattis!

 66. Åh, grattis och ett stort gimme five! Delar ditt tillstånd å således känns det så nära!

 67. Men alltså så himla skoj!! Jag som följde din Majken-graviditet med spänning eftersom jag själv väntade en liten Aron då, ser fram emot att följa dig även denna gång! Så roligt, grattis till er!

 68. Grattis till hela familjen! <3

 69. Woohoo! Stort grattis! Vad kul, blir lika stort åldersspann som mellan mig och min bror. Du måste vara jublande glad, trots illamåendet!

 70. Åh grattis! Det är ganska precis 15 månader mellan mig o min lillebror. Som vi kivats o lekts o bråkats om vartannat, men man har alltid haft nån. Han är min allra bästa vän och världens bästa morbror, täta syskon är nog tipp topp det! Lycka till!

 71. åh! Så himskans mycket grattis!

 72. GRATTIS!
  Ska bli jättekul att följa er resa och ska tipsa (återigen) en kompis att följa din blogg, hon är gravid med sitt 1:a. Du har ju så mycket fina tips till välmående, mode och inredning.
  Stort lycka till och massa kramar

 73. Men gud så kul, grattis! Lite avundsjuk är jag allt, som längtar så innerligt efter barn, så går du och skaffar två på raken 😉 Missförstå mig inte, missunnar dig absolut inte den lyckan 🙂

 74. Grattis till er! Jag har faktiskt anat det sedan jag såg de svarta armbandet på bilden från Mama-festen. Min kollega hade ett likadant för att minska illamåendet….. 😉 ska bli roligt att följa även denna graviditeten! Under din förra var jag också gravid och cirka två veckor efter Majken kom vår Agnes. Men det dröjer med syskon, är inte riktigt där än… Sköt om dig och magen. Kram

 75. så himla mycket grattis kommer lastat!!

Kommentera

Stäng meny