Jag fyller 36 – hurra för mig!

Hurra för mig! Jag fyller nämligen 36 år i dag!
Det firar jag med att jobba hemifrån, äta ostbågar och älga i mig kaffe medan jag skriver på det där bokmanuset som ska vara inne om exakt en vecka.

I morse kom John och Majken sjungandes in i sovrummet (jag och Bodil är av samma morgontrötta virke), sedan smulade vi ner hela sängen med croissant och spillde kaffe som sig bör när en ska äta frukost i sängen. Ikväll blir det hemlighetsmakeri minsann.
Det är det bästa som finns. Att överlämna sin födelsedag i någon annans planering (Johns), och bara följa med.

Firar i favoritkombination av färger och trasig kjol (slitsen är trasig baktill, men vad tusan: det är väl skitsamma!?). Det här med att jobba med klimatet har verkligen fått sådant där att bli så oviktigt. Som att jag har tid att tänka att det är lite skrynkligt och trasigt?
Nope.
Och rynkor och åldrande för den delen.
Hinner inte.
Dessutom säger Jan Guillou att jag är ung. Bara en sådan sak.
Okej, ibland noterar jag min bekymmersrynka, men pja, den visar väl att jag levt, bekymrat mig och skrattat tills jag knipit ihop fejset till ett hopknölat A4-ark.

Kan ju inte frångå en skrynklig stajl helt enkelt.

 

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Grattis på din dag! Hoppas överranskningen och hemlighetsmakeriet uppskattades.

Kommentera

Stäng meny