Jag är stark som Tabasco!

inredning vas vintage

Tusen tack för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg. Det är så läskigt att skriva om visioner kring barn (en har ju ingen aning om hur det kommer att bli med två kids liksom), men med era kloka ord, hejarop och egna berättelser så känner jag mig stark som tabasco.

Läser era kommentarer om och om igen medan jag knådar min ömma rygg. Jaja, jag vet. I går tuppskrev jag stolt om min icke-existerande foglossning, men efter att ha kryssat Hägersten runt som en annan post-moped (tillsammans med Linnea från min föräldragrupp), så är jag mer eller mindre halt. Laddar med tens-apparat (äääälskar den), latkvällsposition (hej soffan!) och har ordinerat mig själv apelsiner (cravings) serverat på silverfat.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken fin bild. Kan du inte skriva ett inlägg om vårkläder? Sätta ihop ett kollage eller nåt liknande. Jag letar efter en fin vintage vårkappa och behöver lite inspiration på fina outfits.

    1. Det ska jag absolut försöka göra! Tack för önskan, alltid lika roligt att höra vad ni läsare vill se här på bloggen.
      Kram emma

Kommentera

Stäng meny