Instaweek: Underbara Clara, Vintageparty & spa-söndag

Nu tänkte jag visa vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Till min hjälp har jag min Instagram-feed. Om du vill följa mig även där så heter jag kort och gott emmasundh.
Veckan började med snöoväder och enorma svårigheter att ta mig upp ur sängen. Katten Sockan höll fast mig under duntäcket.

Tisdagen var stora mötesdagen. Jag hade möte med den här fröken bland annat. Ett par mums mums slank ner på kuppen. På onsdagen började jag mitt vikariat på Damernas Värld.

Torsdag. Började dagen med pressfrukost på Saltå kvarn med dessa tjusiga och smarta damer.

Fredag. Boken Vintageparty damp ner i min brevlåda. Surrealistiskt. Katten Sockan hade kel-vecka och gjorde allt som stod i hans makt att hålla mig kvar hemma. Han testade även falukorvs-tricket som ni ser här ovan. Då vill han ligga på rygg och bli klappad på magen.

Fick världens godaste och skevaste bud. Några flaskor Loka likes Old School kom i en låda med en filmkamera som filmade min reaktion. Jag såg så extremt skeptisk och rolig ut.
Lördag, Min mamma och pappa kom och hälsade på och hade med sig en tidning där jag var på omslaget. Jag hade visst glömt att säga att jag hade blivit intervjuad av Nya Werlmands-tidningen – som de prenumerar på. Så dotra deras damp visst ner på köksbordet och de fick morgonkaffet i vrångstrupen.

På lördagskvällen bjöd jag, Volang och Vintageprylar in till ett litet housewarmingparty på Vintagefabriken för några av våra vänner. Där åt vi våfflor och skålade i champagne.
Dagen därpå blev jag bjuden på spa av några vänner. Bilden på Centralbadet ovan är hänsynslöst stulen av min vän Frida.

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny