Inredning, guldflädrar, speglar och Emily Dahl

IMG_5106

Förra onsdagen satte jag på min nya favoritkoftan (som jag fått från snälla Emmy (tackilitack)), kvistade över Årstabron och satte kompassen på Skanstull. Där, vid Ringvägen 100, mötte jag upp Emily Dahl för att gå på Åhléns pressvisning för hösten 2015.
Visionen var att springa runt halva stan på pressvisningar, men så satt Majken där med pussvänliga kinder, sprattlande viftarmar och var ungefär gladast i kommun. Och då kan en inte slita sig. Så är det bara.
Det blev med andra ord väldigt lite pressvisning, men desto mer Majken-mys (= bra skit).

IMG_5115

 

Jag fick injicera hela höstens inredningsdos på Åhléns istället. Och det såg ut så här. Murriga färger och juvelnyanser, vaser en masse och givetvis var de så megatrendigt målade väggarna representerade. Så klart.
Någon som är sugen på att måla hemma? Eh. Ja.

IMG_5134IMG_5124

… Och massor av speglar. IMG_5122

Sa jag massor?
Jag ingick också i kollektionen. Kind of.

IMG_5096

Emily.  IMG_5092

Mönster och guld, guld och åter guld. IMG_5090Det fanns diskställ i guld, vaser i guld, lampor i guld och – så klart – bestick. Vardagslyx!

IMG_5119Förutom murriga färger, juvelnyanser, mönster, guld, speglar så syntes en hel massa växtlighet och miljösmartness. Det gillar jag.

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny