Innergårdsloppis i Midsommarkransen

IMG_9063s

Så här såg det ut i ett syrénprunkande Midsommarkransen i söndags, precis innan det fylldes av fyndsuktande besökare. Det anordnades nämligen loppis på innergårdarna där jag bor.

IMG_8988

Dagens loppis-försäljare har vi här. John och Majken. Och så jag då förstås, men jag hann bara smattra några få bilder innan kommersen var i full gång.
IMG_8969

John bar upp en gammal dörr från källaren som fungerade som bord som vi sedan fyllde med ett skepp, färgat glas, finfina skor, gamla väskor och massor av vaser som inte längre får plats i vår lägenhet.
Det mesta sålde jag för en 5-krona.
IMG_8984

Denna utsikt hade jag för dagen. Massor av loppisbord och trevliga besökare.
Alla grannar hade rivit fram allt vad de ägde och innergården osade kommers.

IMG_9060På eftermiddagen sänktes solen över Kransen. Människor promenerade i väg med allt från skolbänkar, pinnstolar och klädpåsar under armen.
Och vi var helt slut efter att ha sålt mängder av prylar, sprungit efter Majken och träffat ett helt gäng av trevliga loppisfyndare.
Det var så himla roligt. Och skönt att våra gamla grejer hittade ett nytt hem.
Tack alla ni bloggläsare som pep förbi och sa hej.
Det är alltid lika roligt att få ett ansikte på er som läser <3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Wow du tar så himla fina bilder Emma! Jag blir så lycklig av att se dem. Och dina texter är fantastiska att läsa, oavsett innehåll. Tack för mycket trevlig läsning!

    Nu till en liten nyfiken fråga: såg att du för länge sedan skrev om bebisnamn inför att Majken skulle födas. Har ni några nya favoritnamn nu inför tvåan? Vore kul att veta!

    Ha det så bra och önskar dig en trevlig vecka!

Kommentera

Stäng meny