I veckan: Brunch, grillning, Ticket to Ride & Vintage och antikmässan på Årsta slott

Just nu befinner jag mig på Vintagefabriken. Jag och Volang-Linda håller kvällsöppet nämligen. Mysigt värre.

I morgon onsdag ska jag på spännande möte på morgonen, och därefter plåta ett jobb tillsammans med Lollo.

På torsdag är det Kristi himmelsfärd och då tänkte jag vara alldeles ledig. Svänga förbi min kompis Nina på brunch och sedan spendera kvällen med John.

Fredagen ska spenderas på innergården (om det är varmt), med grillning och Ticket to ride-spel tillsammans med min syster Ellen och hennes snubbe. Alltså har ni spelat Ticket to ride? Mitt bästa sällskapsspel alla gånger.

Lördagen ska tillbringas på Vintage och antikmässan på Årsta slott. Flott ska det ju vara. Där kommer jag signera boken Vintagefrisyer tillsammans med Retroella-Sarah. På kvällen ska jag troligtvis grilla igen. Märker ni en lätt trend i mitt liv?

På söndag ska jag på namngivningskalas för en av mina nyaste vänner. Det blir fina fisken det.

Och så ska jag ju blogga en hel massa däremellan så klart.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej, var är dina shorts ifrån?

  2. Hej! Du är så fin och bra! Var är den rosa body/baddräkt/linnet(?) Från? Puss!

Kommentera

Stäng meny